Επανερχόμαστε σε αυστηρά μέτρα, δεν υπάρχει άλλη λύση(video)

Την ανάγκη για άμεση λήψη επιπρόσθετων μέτρων κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού στην Κύπρο τόνισε το μεσημέρι μιλώντας στο OMEGA και στην εκπομπή ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΡΑ  το μέλος της επιστημονικής ομάδας Πέτρος Καραγιάννης.

Όπως μάλιστα επισήμανε αυτά τα μέτρα, που θα είναι στην βάση αυτών που λήφθηκαν στο παρελθόν τόσο σε Λάρνακα όσο και Λεμεσό, πρέπει να  τύχουν εφαρμογής το συντομότερο δυνατό.

Αναλυτικά ο Πέτρος Καραγιάννης επισήμανε:

Τα μέτρα είχαν εφαρμοστεί στο παρελθόν. Κάποια από αυτά θα μπορούσαν να εφαρμοστούν και τώρα για να εμποδίσουμε την εξάπλωση.

Θα μπορούσαν να περιοριστούν και πάλι οι αριθμοί στις εκδηλώσεις. Πιο αυστηρές αποφάσεις. Τέτοιου τύπου μέτρα τα οποία τόσο σε Λεμεσό όσο και Λάρνακα φαίνεται ότι απέδωσαν.

Σε άλλες περιοχές που δεν είχαν εφαρμοστεί βλέπουμε να αναπτύσσονται αλυσίδες και αυτό είναι το ανησυχητικό. Μάλιστα σε χώρους όπως είναι τα νοσοκομεία μας.

Πρέπει οπωσδήποτε να εφαρμόσουμε σύντομα κάποια περιοριστικά μέτρα.

Δεν βλέπω προς το παρόν τοπικό lockdown αλλά πρέπει να περιορίσουμε τα κρούσματα και σταδιακά να τα φέρουμε σερ μονοψήφιους αριθμούς. Δεν θα το πετύχουμε εάν συνεχίζουμε να συμπεριφερόμαστε όπως συμπεριφερόμαστε.

omegalive.com.cy

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy