Δικαστικά εντάλματα σύλληψης εναντίον 4 ατόμων για τα επεισόδια στη Δερύνεια

Τέσσερα άτομα αναμένεται να συλληφθούν εντός των επόμενων ωρών αναφορικά με τα επεισόδια που σημειώθηκαν χθες βράδυ στο οδόφραγμα της Δερύνειας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το ΤΑΕ Αμμοχώστου το οποίο εξετάζει την υπόθεση, εξασφάλισε σήμερα δικαστικά εντάλματα σύλληψης εναντίον τεσσάρων ατόμων που φαίνεται να συμμετείχαν στα επεισόδια.

Τα εντάλματα εκδόθηκαν ύστερα από πληροφορίες που εξασφάλισαν οι ανακριτές της υπόθεσης και αναμένεται να εκτελεστούν εντός των επόμενων ωρών.

Με τη σύλληψη τους τα τέσσερα άτομα θα οδηγηθούν στα γραφεία του ΤΑΕ Αμμοχώστου για ανάκριση ενώ δεν αποκλείεται αύριο να οδηγηθούν ενώπιον του Δικαστηρίου για έκδοση διαταγμάτων προσωποκράτησης τους.

Υπενθυμίζεται ότι χθες βράδυ ομάδα αποτελούμενη από περίπου 250 άτομα, φορώντας μαύρα ρούχα και φέροντας κουκούλες, μετέβησαν στο οδόφραγμα της Δερύνειας για να διαμαρτυρηθούν για την τελευταία ενέργεια της Τουρκίας να ανοίξει μέρος της παραλίας των Βαρωσίων.

Οι συγκεντρωθέντες κατάφεραν να σπάσουν το κιγκλίδωμα που υπάρχει στο χώρο και πορεύθηκαν προς τα κουβούκλια της Αστυνομίας, χωρίς όμως να περάσουν στις κατεχόμενες περιοχές και άναψαν πυρσούς, εκτόξευσαν  φωτοβολίδες, ενώ προέβησαν σε εκτεταμένους βανδαλισμούς σε δημόσια και ιδιωτική περιουσία.

Ακόμα άναψαν πυρκαγιές στη νεκρή ζώνη και δίπλα από φυλάκια της Εθνικής Φρουράς και των Ηνωμένων Εθνών.

ΚΥΠΕ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy