Ο Ρομπίνιο επέστρεψε στη Σάντος

Για τέταρτη φορά στην καριέρα του, ο βετεράνος επιθετικός Ρομπίνιο, θα φορέσει την φανέλα της Σάντος, απ΄ όπου ξεκίνησε για το… μεγάλο ταξίδι στην Ευρώπη και τις μεταγραφές στην Ρεάλ Μαδρίτης, στην Μίλαν και στην Μάντσεστερ Σίτι.

Ο 36χρονος Βραζιλιάνος, υπέγραψε συμβόλαιο πεντάμηνης διάρκειας με τον συμβολικό μισθό των 230 (!) ευρώ, όπως ανακοινώθηκε από τον σύλλογο, που μεταξύ άλλων, ανέδειξε ποδοσφαιρικά τον Πελέ και τον Νεϊμάρ. Στο συμβόλαιο του Ρομπίνιο με την Σάντος, περιλαμβάνονται μπόνους επίτευξης στόχων και η προοπτική ανανέωσης για 19 μήνες.Ο Ρομπίνιο έμεινε χωρίς ομάδα για σχεδόν δύο μήνες, καθώς τον περασμένο Αύγουστο, έλυσε την συνεργασία του με την πρωταθλήτρια Τουρκίας, Μπασακσεχίρ.

«Εδώ ήταν πάντα το σπίτι μου. Στόχος μου είναι να βοηθήσω μέσα και έξω από το γήπεδο και να φέρω την Σάντος πίσω στην κορυφή. Ήταν ένα ιδιαίτερο συναίσθημα να επιστρέψω στον σύλλογο που άρχισα το ποδόσφαιρο», δήλωσε ο διάσημος άσος.

Ο Ρομπίνιο άρχισε την καριέρα του το 2002, πριν ενταχθεί στην Ρεάλ Μαδρίτης το 2005 και στην πολυετή πορεία του στα γήπεδα του κόσμου, κατέκτησε το πρωτάθλημα στη Βραζιλία (2002, 2004), στην Ισπανία (2007, 2008), στην Ιταλία (2011), στην Κίνα (2015) και στην Τουρκία (2020). Ο 36χρονος επιθετικός, μετρά 100 συμμετοχές και 28 γκολ με την «σελεσάο», με την οποία κατέκτησε το Κύπελλο Συνομοσπονδιών (2005, 2009) και το Κόπα Αμέρικα του 2007.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy