Ο Ζιρού απάντησε “με το γάντι” στον Μπενζεμά

Ο Καρίμ Μπενζεμά έχει τεθεί εκτός εθνικής Γαλλίας εδώ και αρκετό καιρό, την ώρα που ο Ολιβιέ Ζιρού εξακολουθεί να σκοράρει με τους «πετεινούς». Μάλιστα ο άσος της Τσέλσι, έφθασε τα 42 γκολ σε 100 διεθνείς συμμετοχές, άφησε πίσω του τον Μισέλ Πλατινί (41) και «κυνηγά» τον Τιερί Ανρί, ο οποίος προηγείται στον σχετικό πίνακα με 51 τέρματα.

Για μεγάλο χρονικό διάστημα, Μπενζεμά και Ζιρού αποτελούσαν θέμα συζήτησης, για την θέση του επιθετικού στην εθνική Γαλλίας. Και κάποια στιγμή, ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης είχε… αυτοαποκληθεί ως μονοθέσιο της Formula 1, παρομοιάζοντας τον Ζιρού με ένα καρτ.

Κληθείς να σχολιάσει την… αντιπαλότητα με τον Μπενζεμά, ο Ζιρού φρόντισε να απαντήσει «με το γάντι» στον συμπατριώτη του, μιλώντας στην κάμερα του «Telefοot».

«Πάντα δεχόμουν κριτική για την απουσία του Μπενζεμά, λόγω αυτής της υποτιθέμενης αντιπαλότητας, που έχουν δημιουργηθεί ορισμένοι, χωρίς να προκύπτει από κάπου», σχολίασε ο Ζιρού, ενώ αναφερόμενος στην… σύγκριση που είχε κάνει ο επιθετικός των Μαδριλένων, πρόσθεσε: «Με έκανε να γελάσω όταν το έμαθα. Δεν έχω σκληρά συναισθήματα γι ‘αυτό. Ίσως η καριέρα μου να ήταν καλύτερη, εάν παίζαμε στην επίθεση μαζί με τον Καρίμ. Αλλά δεν θα το μάθουμε ποτέ»…

ΑΠΕ-ΜΠΕ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy