Αρνητικοί στον κορωνοϊό εργαζόμενοι του ΓΝ Λεμεσού, θετικοί φοιτητές Νοσηλευτικής

Δεν εντοπίστηκε θετικός στον κορωνοϊό κανένας εργαζόμενος στο ΓΝ Λεμεσού, που υποβλήθηκε σε εργαστηριακή εξέταση, μετά τα πέντε περιστατικά που προέκυψαν την περασμένη εβδομάδα, ωστόσο φαίνεται πως κάποιοι φοιτητές της νοσηλευτικής έχουν προσβληθεί από τον ιό.

Σύμφωνα με αποψινή ενημέρωση από τον εκπρόσωπο Τύπου του ΟΚΥπΥ, Πάμπο Χαριλάου, αρνητικοί στον ιό είναι όλοι οι εργαζόμενοι του δημόσιου νοσηλευτηρίου της Λεμεσού που κρίθηκαν ως στενές επαφές των επιβεβαιωμένων περιστατικών, ωστόσο ανησυχία προκαλεί το θέμα των φοιτητών της Νοσηλευτικής.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει, υπάρχουν θετικά περιστατικά Covid– 19 σε φοιτητές που έκαναν την άσκηση τους στο ΓΝ Λεμεσού και ο ακριβής αριθμός θα γίνει γνωστός με την ολοκλήρωση της διαδικασίας.

Το θέμα, προσθέτει, θα απασχολήσει αυριανή σύσκεψη στο δημόσιο νοσηλευτήριο της Λεμεσού (στις 11:30), με τη συμμετοχή εκπροσώπων των Πανεπιστημίων, υπενθυμίζοντας ότι στο πλαίσιο των έκτακτων μέτρων που λήφθηκαν την Παρασκευή, μέχρι και αύριο οι φοιτητές μένουν εκτός του νοσοκομείου.

Παράλληλα θα επαναξιολογηθεί η όλη κατάσταση, εν αναμονή και των αποτελεσμάτων από τις εργαστηριακές εξετάσεις που υποβλήθηκαν οι φοιτητές.

(ΚΥΠΕ/ΣΚ/ΑΓΚ)

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy