Πρόεδρος Τζένοα: «Εχουμε ξεμείνει από παίκτες και κινδυνεύουμε με υποβιβασμό»

Καθόλου αισιόδοξος δεν είναι για το μέλλον της ομάδας, ο πρόεδρος της Τζένοα, Ενρίκο Πρετσιόζι, καθώς βλέπει πως… ξεμένει από ποδοσφαιριστές εξαιτίας του κορονοϊού.

 

Ο πρόεδρος της Τζένοα, Ενρίκο Πρετσιόζι, από την πλευρά του τόνισε πως υπάρχει μεγάλος κίνδυνος για υποβιβασμό της ομάδας, αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση και στις προσεχείς αναμετρήσεις θα κατεβαίνει η ομάδα Νέων.

«Στην ομάδα υπάρχουν 15 ποδοσφαιριστές αυτή τη στιγμή και 5 μέλη της, που είναι θετικοί στον κορονοϊό. Ολοι οι παίκτες είναι πρώτης επιλογής. Δεν ξέρω πως θα παίξουμε κόντρα στην Ελλάς Βερόνα και την Ιντερ. Ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς ήταν σε καραντίνα για 16 μέρες στη Μίλαν κι αν επρόκειτο να αναπαραχθεί ο ιός σε όλους τους παίκτες μας, αυτό θα ήταν καταστροφή. 

Τι πρέπει να κάνω; Να κατεβάσω την ομάδα Νέων; Αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση η ομάδα μας θα χάνει τα παιχνίδια 3-0 στα χαρτιά και θα καταλήξουμε στη Serie B», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ισχυρός άνδρας της Τζένοα.

 

Το πρωτόκολλο της Serie A, το οποίο είναι το ίδιο με αυτό που ορίζει η UEFA, ορίζει ότι όσο μια ομάδα έχει 13 διαθέσιμους παίκτες, συμπεριλαμβανομένου τουλάχιστον ενός τερματοφύλακα, το παιχνίδι μπορεί να προχωρήσει και να διεξαχθεί κανονικά.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy