Η χειρότερη μεταγραφή ήταν αυτή του Καβάνι!

Η μεταγραφική περίοδος στην Ευρώπη, ολοκληρώθηκε και η ιστοσελίδα «The Athletic», απευθύνθηκε σε 18 μάνατζερ ποδοσφαιριστών, προκειμένου να τοποθετηθούν σχετικά με όσα συνέβησαν στο «μεταγραφικό παζάρι» το τελευταίο δίμηνο.

Αίσθηση προκαλεί το γεγονός, ότι στην ερώτηση «ποιά είναι η χειρότερη μεταγραφή;», το 28% των συμμετεχόντων, απάντησε αυτήν του Εντινσον Καβάνι στην Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ, ενώ ακολούθησε αυτήν του Ντάνι Φαν Ντε Μπεκ, επίσης στους «κόκκινους διάβολους», με ποσοστό 11%.

«Είναι μια σοφή χρήση του προϋπολογισμού του συλλόγου; (σ.σ. Ο Καβάνι υπέγραψε για 1+1 χρόνια και θα εισπράξει 10 εκατομμύρια ετησίως). Θα πετύχει σπουδαία πράγματα η Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ, έχοντας ως παίκτη τον Καβάνι; Η απόκτηση του από μία τέτοια ομάδα, φαίνεται περιττή», αναφέρει χαρακτηριστικά ένας μάνατζερ που όπως και οι συνάδελφοι του διατήρησαν την ανωνυμία τους.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy