“Το 2021 μπορούμε να πάρουμε τον Μέσι”

«Είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο, είναι ο καλύτερος παίκτης της γενιάς του. Νομίζω ότι οποιοσδήποτε σύλλογος στον πλανήτη, θα ήθελε να διερευνήσει τη δυνατότητα να τον αποκτήσει. Είναι πιθανώς, μια εξαίρεση από τις πιθανές επενδύσεις που θα κάναμε, αλλά ο σχεδιασμός μας έχει γίνει με αυτήν την τρέχουσα ομάδα και εξετάζεται με τις τρέχουσες ευκαιρίες που έχουμε. Για κάθε θέση, πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι γιατί μπορεί να συμβούν τόσα πολλά πράγματα, αλλά, ταυτόχρονα, νομίζω ότι έχουμε την οικονομική δυνατότητα να κάνουμε αυτήν την επένδυση, όταν απαιτηθεί».

Υπενθυμίζεται, ότι το περασμένο καλοκαίρι, ο «ψύλλος» εξέφρασε «ανοικτά» την πρόθεση του να φύγει από την Μπαρτσελόνα και ο πιθανότερος προορισμός του, θεωρείτο το Μάντσεστερ και η Σίτι του Πεπ Γκουαρντιόλα. Ομως τελικά, έμεινε στις τάξεις των Καταλανών, δεδομένου ότι δεν ήταν ξεκάθαρο το θέμα με την άνευ αντιτίμου αποχώρηση του, ενώ, όπως δήλωσε σχετικά, δεν ήθελε να εμπλακεί σε μία δικαστική διαμάχη με την ομάδα που αναδείχθηκε.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy