Τι δήλωσε ο Σάββας Δαμιανού για την νίκη των Ελπίδων

Η Εθνική Ελπίδων κέρδισε με 2-1 την Λευκορωσίας. Αυτή ήταν η πρώτη εκτός έδρας επιτυχία στη διοργάνωση που διανύουμε και ήρθε μετά από πολύ καλή παρουσία.

Διαβάστε τις δηλώσεις που παραχώρησε στην ιστοσελίδα της ΚΟΠ, ο Ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Ελπίδων Σάββας Δαμιανού:

“Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια και τη συνολική απόδοση σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Θεωρώ ότι το σκορ μπορούσε να είχε μεγαλύτερη διαφορά, όμως οι τρεις βαθμοί έχουν τεράστια σημασία σε αυτή την προσπάθεια με τη νέα γενιά ποδοσφαιριστών.

Τώρα είναι η στιγμή που πρέπει να διαχειριστούμε την κούραση και να επικεντρωθούμε στον επόμενο αντίπαλο, την Ολλανδία και γνωρίζουμε πως και εκεί πρέπει να δώσουμε τεράστια ενέργεια.

Συγχαρητήρια για μια ακόμη φορά σε όλα τα παιδιά της ομάδας. Σε αυτούς που αγωνίστηκαν και σε αυτούς που δεν αγωνίστηκαν. Είμαστε ομάδα και σαν τέτοιοι πρέπει να συμπεριφερόμαστε”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy