“Πρέπει όλοι να καταλάβουμε και να «ανεχθούμε» ότι είναι ένα σύνολο που κτίζεται από το μηδέν”

Ο Πιέρος Σωτηρίου με ανάρτησή του μετά το τέλος του σημερινού(10/10) αγώνα με το Λουξεμβούργο και την ήττα με 2-0, προσπάθησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

Τι έγραψε:

“Υπάρχει πάντα ο κανόνας στο ποδόσφαιρο, οι νίκες και οι επιτυχίες να έχουν πολλούς πατεράδες. Και οι αποτυχίες, συνήθως μόνο ένα. Είναι ο πιο εύκολος τρόπος και ειδικά για νοοτροπίες όπως τις δικές μας. Όμως αυτό δεν πρέπει να συμβαίνει με την εθνική ομάδα και ειδικά σε αυτή την στιγμή που γίνεται μια νέα προσπάθεια. Η οποία ήταν ειλικρινής από την πρώτη στιγμή. Κανείς δεν είπε, ούτε πως πάμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα της κατηγορίας ούτε ότι θα προκριθούμε στο Euro. Ακριβώς το αντίθετο ειπώθηκε. Να κτίσουμε κάτι νέο που να έχει βάθος χρόνου.

 

Κανένας ποδοσφαιριστής δεν είναι ευχαριστημένος ούτε από τα αποτελέσματα ούτε από την εικόνα που βγάζουμε. Και δυστυχώς για ακόμα μια φορά δεν πήραμε το βαθμολογικό ζητούμενο. Όμως η ευθύνη είναι καθαρά δική μας. Εμάς, των ποδοσφαιριστών που πρέπει να καταλάβουμε ότι η Εθνική είναι κάτι πάνω από τις επαγγελματικές μας ομάδες. Το να αγωνιστείς με την φανέλα της, είναι τιμή και περηφάνια. Είμαστε τυχεροί όσων μας δίνεται αυτή η ευκαιρία. Και πρέπει να την τιμούμε και όχι να την αφήνουμε απλά να περνά.
Θελουμε δουλειά, υπομονή και κοινή προσπάθεια για να έρθουν τα αποτελέσματα σε βάθος χρόνου. Αυτό πρέπει να το καταλάβουμε όλοι μας. Ομοσπονδία, ομάδα, κόσμος και ΜΜΕ”.

View this post on Instagram

Υπάρχει πάντα ο κανόνας στο ποδόσφαιρο, οι νίκες και οι επιτυχίες να έχουν πολλούς πατεράδες. Και οι αποτυχίες, συνήθως μόνο ένα. Είναι ο πιο εύκολος τρόπος και ειδικά για νοοτροπίες όπως τις δικές μας. Όμως αυτό δεν πρέπει να συμβαίνει με την εθνική ομάδα και ειδικά σε αυτή την στιγμή που γίνεται μια νέα προσπάθεια. Η οποία ήταν ειλικρινής από την πρώτη στιγμή. Κανείς δεν είπε, ούτε πως πάμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα της κατηγορίας ούτε ότι θα προκριθούμε στο Euro. Ακριβώς το αντίθετο ειπώθηκε. Να κτίσουμε κάτι νέο που να έχει βάθος χρόνου. Έχουμε πολλά νέα παιδιά στην Εθνική. Πρέπει όλοι να καταλάβουμε και να «ανεχθούμε» ότι είναι ένα σύνολο που κτίζεται από το μηδέν. Έχουμε μακρύ δρόμο με πολλή δουλειά και κόπο για να γίνουμε μια καλή ομάδα. Κανένας ποδοσφαιριστής δεν είναι ευχαριστημένος ούτε από τα αποτελέσματα ούτε από την εικόνα που βγάζουμε. Και δυστυχώς για ακόμα μια φορά δεν πήραμε το βαθμολογικό ζητούμενο. Όμως η ευθύνη είναι καθαρά δική μας. Εμάς, των ποδοσφαιριστών που πρέπει να καταλάβουμε ότι η Εθνική είναι κάτι πάνω από τις επαγγελματικές μας ομάδες. Το να αγωνιστείς με την φανέλα της, είναι τιμή και περηφάνια. Είμαστε τυχεροί όσων μας δίνεται αυτή η ευκαιρία. Και πρέπει να την τιμούμε και όχι να την αφήνουμε απλά να περνά. Θελουμε δουλειά, υπομονή και κοινή προσπάθεια για να έρθουν τα αποτελέσματα σε βάθος χρόνου. Αυτό πρέπει να το καταλάβουμε όλοι μας. Ομοσπονδία, ομάδα, κόσμος και ΜΜΕ.

A post shared by Pieros Sotiriou (@pierossotiriou28) on

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy