“Ήθελαν να με διώξουν επειδή είμαι φίλος του Μέσι”

Τη φιλία του με τον Μέσι (και όχι σχετική επιθυμία του Ρόναλντ Κούμαν) χαρακτήρισε ως λόγο της αποδέσμευσής του από την Μπαρτσελόνα ο Λουίς Σουάρες.

«Κεραυνούς» εναντίον της διοίκησης της Μπαρτσελόνα εξαπέλυσε ο Λουίς Σουάρες.

Σε συνέντευξή του στο ESPN ο Ουρουγουανός δήλωσε πεπεισμένος ότι ο λόγος που έφυγε ήταν οι εξαιρετικές σχέσεις του με τον Λιονέλ Μέσι.

«Ο Κούμαν μου είπε ότι αν δεν έφευγα από την ομάδα, θα με υπολόγιζε κανονικά. Δεν έφταιγε ο Κούμαν, η διοίκηση ήθελε να με διώξει από τη Μπαρτσελόνα. Τους ενοχλούσε ότι ήμουν φίλος με τον Μέσι.

Πάντα παραπονούνταν ότι ο Μέσι δεν τα πήγαινε καλά με κανέναν στράικερ και μόλις έγινε φίλος με κάποιον, τον έδιωξαν», ανέφερε χαρακτηριστικά. Και συνέχισε:

«Είναι πράγματα που εκείνοι τα συμπεραίνουν, δύο χρόνια πριν ήθελαν να με διώξουν και να φέρουν άλλο στράικερ στη θέση μου.

Τους ενοχλούσε που είχαμε τόσο καλές σχέσεις. Δεν είχαν άλλον τρόπο να μας χωρίσουν. Εγώ δεν είχα επιρροή στις αποφάσεις του Μέσι. Αφού ο Λέο έμεινε στη Μπαρτσελόνα πρέπει να το απολαύσει και να παίξει στο μάξιμουμ όπως κάνει πάντα».

sport-fm.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy