Τι δήλωσε ο Σάββας Δαμιανού για τα παιχνίδια της Εθνικής Ελπίδων

Η Εθνική μας θα δώσει σήμερα (9/10) Παρασκευή στο Μινσκ το έβδομο παιχνίδι της στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U21 και ο στόχος για θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην Λευκορωσία είναι δεδομένος.

Διαβάστε τι δήλωσε ο Ομοσπονδιακός προπονητής των Ελπίδων:

“Η ομάδα της Λευκορωσίας τα τελευταία χρόνια δείχνει σημάδια προόδου. Παίζουμε στην έδρα της αλλά πιστεύουμε στη φουρνιά των ποδοσφαιριστών αυτής της Εθνικής μας. Υπάρχει πίστη στο μείγμα των νέων ποδοσφαιριστών με τους παλιούς σε αυτή την κλήση.

Υπάρχει πίστη ότι μπορούμε για θετικό αποτέλεσμα και αυτός είναι και ο στόχος μας.

Απομένουν 4 αγώνες μέχρι να ολοκληρωθεί η προκριματική φάση και με την κλήση και νέων ποδοσφαιριστών, στόχος μας είναι η ομαλή μεταβάση στη νέα τάξη πραγμάτων. Υπάρχει ταλέντο, βλέπουμε νεαρούς ποδοσφαιριστές να αγωνίζονται στις ομάδες τους αλλα και στην Εθνική μας ομάδα των Ανδρών και αυτό λειτουργεί ως επιπρόσθετο κίνητρο για την ομάδα μας.

Δημιουργούμε βάσεις για το μέλλον με την κλήση των νέων παιδιών χωρίς ασφαλώς να παραβλέπουμε τη θετική παρουσία που θέλουμε να έχουμε στο παρόν για τον καλύτερο δυνατό βαθμολογικό απολογισμό”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy