Τέλος εποχής για το Londa, το ξενοδοχείο της Λεμεσού δεν θα ανοίξει ξανά

Τέλος εποχής για το γνωστό ξενοδοχείο Londa στη Λεμεσό το οποίο δεν θα ανοίξει ξανά τις πόρτες τους. Υπενθυμίζεται πως πρόσφατα υπήρξε αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος του ξενοδοχείου, το οποίο πέρασε από την οικογένεια Παρασκευαΐδη στα χέρια του αμερικανικού επενδυτικού ταμείου York Capital Management. Σύμβουλος στην εν λόγω επένδυση ήταν η Elements Capital Management.

Ο νέος ιδιοκτήτης του κτιρίου, σύμφωνα με πληροφορίες του InBusinessNews, έχει αποφασίσει να το μετατρέψει σε οικιστικό έργο πολυτελείας, δημιουργώντας περιορισμένων αριθμό οικιστικών μονάδων. Η μετατροπή του ξενοδοχείου σε οικιστικό έργο θα γίνει μέσω πλήρους ανακαίνισης του κτιρίου κάτι που θα απαιτήσει σημαντική επένδυση σε κεφάλαια.

Βασικό πλεονέκτημα του έργου, είναι η τοποθεσία του αφού ενδεχομένως να είναι το μόνο οικιστικό project που βρίσκεται σε τόσο κοντινή απόσταση στη θάλασσα στην κεντρική περιοχή της Λεμεσού.

InBusinessNews

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy