Σε δύσκολη θέση ο Ρόκα

Σε πολύ δύσκολη θέση βρίσκεται πλέον ο Τσάβι Ρόκα στον Παναθηναϊκό και είναι πολύ πιθανό πια να δρομολογηθούν εξελίξεις ακόμη και πριν από την επανέναρξη του πρωταθλήματος και το ματς με τον ΟΦΗ, που θα «ακουμπούν» μέχρι και το θέμα του τεχνικού διευθυντή.

Ο Καταλανός έχει συγκεντρώσει την έντονη δυσαρέσκεια και των «ανώτερων κλιμακίων» της «πράσινης» ΠΑΕ, καθώς πέρα απ’ τα «θέματα» που υπήρξαν στο μεταγραφικό σχεδιασμό (που ήταν αποκλειστικής του ευθύνης), το τελευταίο διάστημα παρουσιάζεται ολοένα και πιο «απόμακρος» από το ποδοσφαιρικό τμήμα. Δεν αποκλείεται λοιπόν να γίνει μία δραστική κίνηση που θα λειτουργήσει ως «ηλεκτροσόκ» σε όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα, προκειμένου να αλλάξουν κάποια πράγματα. Και να μπορέσει να βγει ο Παναθηναϊκός από την αγωνιστική κρίση, στην οποία έχει περιέλθει μετά την κάκιστη εκκίνησή του στην εφετινή Super League (έχει έναν βαθμό στα πρώτα τρία παιχνίδια του).

Από εκεί και πέρα, υπάρχουν σκέψεις για να μπει κι ακόμη ένα άτομο στο προπονητικό τιμ, προκειμένου να λειτουργήσει ενισχυτικά προς τον Πογιάτος και να μπορέσει να τον «βάλει» στην ελληνική πραγματικότητα.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy