“Δίνουμε την πρώτη παράσταση της χρονιάς στα τσιμέντα στηρίζοντας τους πραγματικούς μάγκες”

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι οργανωμένοι οπαδοί του Απόλλωνα σχετικά με τον αγώνα της ομάδας Απόλλων Καλαθόσφαιρα σε τροχοκάθισμα που αγωνίζεται στο Σάββατο(10/10) και στον οποίο θα δώσουν το παρόν τους.

Αναλυτικά:

Επιστροφή στην δράση και τα γήπεδα όπου το Σάββατο 10/10 στις 17:00 η ομάδα μπάσκετ σε τροχοκαθίσμα δίνει τον πρώτο της αγώνα για την νέα χρόνια και είναι χρέος ΟΛΩΝ ΜΑΣ να δώσουμε δυναμικό παρών στηρίζοντας αυτούς τους καθημερινούς αγωνιστές της ζωής.
Σε αυτούς τους μίζερους καιρούς όπου τα πάντα θυμίζουν δικτατορία, κρατάμε ψηλά τη σημαία κάνοντας το καθήκον μας να διατηρήσουμε την οπαδική φλόγα αναμμένη ενώ ταυτόχρονα άλλοι δεν χάνουν ευκαιρία να μας αποδεικνύουν πόσο χαζοί είναι πουλώντας μαγκιά σε γυναικόπαιδα δίνοντας έτσι πάτημα και δικαιολογία στο σύστημα για ακόμη μία φορά(!)
Δίνουμε την πρώτη παράσταση της χρονιάς στα τσιμέντα στηρίζοντας τους πραγματικούς μάγκες. Μαζευόμαστε από νωρίς στους συνδέσμους μας και αναχωρούμε όλοι μαζί με προορισμό το γυμνάσιο ζακακιού πορωμένοι μέχρι να αφήσουμε τα λαρύγγια μας στο παρκέ.
ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΑ
ΟΛΟΙ ΚΑΣΚΟΛ
ΟΛΟΙ ΦΩΝΗ
ΕΚΑΝΑ ΜΑΥΡΑ ΜΑΤΙΑ ΝΑ ΡΘΩ ΝΑ ΣΕ ΔΩ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy