“Αυτή η γη είναι δικιά μας”

Ανακοίνωση από τους οργανωμένους οπαδούς του Απόλλωνα είχαμε σήμερα(8/10) σχετικά με τα όσα συμβαίνουν με την Αμμόχωστο.

Αναλυτικά:

Ως ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ πιστοί στις αξίες και στα ιδανικά μας, δεν μπορούμε να μην σταθούμε στο πλευρό των συμπατριωτών και του Έθνους μας, απέναντι στο «σουλτάνο» κατακτητή που ξεκίνησε μία νέα εισβολή.
Από χθες το καθεστώς των κατεχομένων, παρακινούμενο φυσικά από τη «μαμά» Τουρκία, ξεκινά προέλαση προς την περίκλειστη πόλη της Αμμοχώστου με μπουλντόζες έχοντας ως προορισμό τα σκλαβωμένα χώματα των Βαρωσίων. Σήμερα, ανεμίζοντας τα σύμβολα της κατοχής σε γιορτινό κλίμα πανηγυρίζουν την επικείμενη είσοδο τους στη σκλαβωμένη παραλία της περίκλειστης πόλης της Αμμοχώστου, γράφοντας ακόμη μια μαύρη σελίδα στη σύγχρονη ιστορία της Πατρίδας μας.
Ο ΠτΔ δηλώνει δήθεν οργισμένος, αλλά για ακόμη μία φορά πουλάει επικοινωνιακό παιχνίδι αφού στα λόγια μένει. Οι πολιτικάντηδες από τη μία στέκουν σαστισμένοι και ανήμποροι, λες και δεν έβλεπαν τις «Μέλισσες που έστελνε ο Ονήσιλος» εδώ και καιρό. Από την άλλη συνεχίζουν το ποίημα τους, βλέπουν φαντάσματα και προσπαθούν να πείσουν τα πρόβατα που τους ψήφιζαν πως έχουμε και εμείς «ευθύνη», πως «εκάμαμεν τζιαι εμείς πολλά», μπας και δεν χαλάσει το «καλό κλίμα» των συνομιλιών.
Ακούστε προσκυνημένοι, την Αμμόχωστο και τα μάτια σας!
Κάθε εκατοστό της σκλαβωμένης μας Πατρίδας και το νου σας!
Η περίκλειστη πόλη της Αμμοχώστου δεσμεύεται υπό ιδιαίτερο καθεστώς στη βάση των ψηφισμάτων του Συμβουλίου Ασφάλειας των Ηνωμένων Εθνών, επομένως απαιτούμε όπως προβείτε άμεσα (κι όχι σε μία βδομάδα όπως λες ΠτΔ) σε όλες τις νόμιμες και απαραίτητες ενέργειες τόσο εσωτερικής – εξωτερικής πολιτικής, όσο και στρατιωτικές. Κλείστε επιτέλους τα οδοφράγματα και αφαιρέστε τις ταυτότητες από του τούρκους που βαφτίσατε Κύπριους, φτάνει πια να ανέχεστε τις προκλήσεις! Αναλάβετε τις ευθύνες που έχουν οι θέσεις σας αλλιώς θα σας αναλάβει το Έθνος και η ιστορία μας.
ΣΤΑ ΒΑΡΩΣΙΑ ΓΙΟΡΤΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΤΑΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΝΙΚΗΤΕΣ
Υ.Γ. Τον νου σας ομοσπονδιακοί και μειοδότες, Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy