Προπόνηση και αναχώρηση για Λουξεμβούργο 

Η ΚΟΠ ενημερώνει για την Εθνική…
Πρωινή προπόνηση και αναχώρηση το απόγευμα για το Λουξεμβούργο περιλαμβάνει το σημερινο πρόγραμμα της Εθνικής μας ομάδας των Ανδρών.

Η προπόνηση έγινε σε διαφορετικά γκρουπ, ανάλογα με τον χρόνο συμμετοχής που πήραν οι ποδοσφαιριστές στο φιλικό με την Τσεχία, από το οποίο δεν προέκυψαν οποιαδήποτε αγωνιστικά προβλήματα.

Από τους 26 ποδοσφαιριστές που είχε στη διάθεση του ο Ομοσπονδιακός μας τεχνικός Γιόχαν Βάλεμ, δεν συμπεριέλαβε στην αποστολή για τους αγώνες με το Λουξεμβούργο και το Αζερμπαϊτζάν τους Χάρη Κυριάκου και Ιωάννη Κωστή.

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές:

Ματία Σπόλιαριτς, Θωμάς Ιωάννου, Μηνάς Αντωνίου, Δημήτρης Χριστοφή, Κωστάκης Αρτυματάς, Χρίστος Σιέλης, Χαράλαμπος Κυριάκου, Ιωάννης Πίττας, Φάνος Κατελάρης, Δημήτρης Δημητρίου, Παναγιώτης Ζαχαρίου, Νεόφυτος Μιχαήλ, Ιωάννης Κούσουλος, Ανδρόνικος Κακουλλής, Μαρίνος Τζιωνής , Λοϊζος Λοϊζου, Χρίστος Γουήλερ, Χαράλαμπος Κυριακίδης, Πιέρος Σωτηρίου, Γρηγόρης Κάστανος,  Άλεξ Γκόγκιτς, Κωνσταντίνος Λαϊφης, Μιχάλης Ιωάννου και Ανδρέας Καρώ.

Ο αγώνας Λουξεμβουργο – Κύπρος θα γίνει το Σάββατο 10 Οκτωβρίου στις 16:00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το ΡΙΚ. Την Παρασκευή στις 16:00 η Εθνική μας θα προπονηθεί στο Λουξεμβούργο ενώ μισή ώρα νωρίτερα, στις 15:30 θα πραγματοποιηθεί η συνέντευξη τύπου του Ομοσπονδιακού μας τεχνικού.

Την Κυριακή, από το Λουξεμβούργο η Εθνική μας θα μεταβεί στην Αλβανία για τον αγώνα με το Αζερμπαϊτζάν που θα γίνει την Τρίτη 13 Οκτωβρίου στις 19:00 και επίσης θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το ΡΙΚ.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy