Ντούσαν Κέρκεζ: “Το πλάνο μας είναι σε τρία χρόνια να κατακτήσουμε πρωτάθλημα”(video)

Καλεσμένος στην εκπομπή της Cablenet, «Χωρίς VAR» ήταν απόψε(8/10) ο προπονητής της ΑΕΛ, Ντούσαν Κέρκεζ ο οποίος μίλησε για όλα τα θέματα που αφορούσαν την ομάδα του.

Ο Βόσνιος τεχνικός αναφέρθηκε στις απώλειες που έχει η ομάδα του στα μεγάλα παιχνίδια και στο τι φταίει και δεν έρχονται οι βαθμοί, ενώ μίλησε για τους στόχους που τέθηκαν στην ΑΕΛ στο πλάνο τριετίας που υπάρχει ενώ αναφέρθηκε και στον πρόεδρο, Ανδρέα Σοφοκλέους.

Ο Ντούσαν Κέρκεζ αποκάλυψε επίσης πως είχε πρόταση από μεγάλη ομάδα του τόπου, όπως και από μια πιο μικρή όμως δεν προχώρησε αφού είχε συμβόλαιο με την ΑΕΛ.

Αναλυτικά:

Για τις εμφανίσεις της ΑΕΛ: «Aκόμα έχουμε στο μυαλό μας το ντέρμπι με την Ομόνοια. Πρέπει να βελτιωθούμε, δεν γίνεται να φτιάχνουμε ευκαιρίες και να μην κερδίζουμε. Δεν μου αρέσει να παίζουμε καλά χωρίς αποτέλεσμα. Έχουμε να δουλέψουμε για να μην δεχόμαστε τα γκολ».

Για τα ντέρμπι: «Δεν κερδίσαμε ντέρμπι, αν θέλουμε να λέμε την αλήθεια δεν κερδίζουμε εύκολα ντέρμπι τα τελευταία τρια χρόνια. Αυτό είναι αλήθεια. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι κόντρα σε αυτές τις ομάδες. Είναι πιο γεμάτες».

Για το τι φταίει: «Noμίζω είναι ψυχολογικό το θέμα. Καλύτερα ας έρθουμε 0-0 πάρα να χάσουμε. Να κρατήσουμε το μηδέν. Είναι θέμα ψυχολογίας πιστεύω».

Πως δουλεύει: «Πρώτο μέλημα μου παλιά ήταν το αποτέλεσμα. Τώρα εξαρτάται και από τους παίκτες. Είμαι ένας προπονητής που προσαρμόζεται, μπορώ να αλλάξω κάποια πράγματα. Οι παίκτες που έχω στο κέντρο είναι πιο εύκολο να δημιουργήσεις ευκαιρίες».

Για το πλάνο του καλοκαιριού στην ΑΕΛ: «Το καλοκαίρι κάναμε ένα τριετές πλάνο για να κατακτήσουμε τίτλο. Φέραμε παίκτες οι οποίοι παίζουν καλά. Θέλουν προσαρμογή ορισμένοι για να μας βοηθήσουν περισσότερο. Σ’ ένα μήνα πιστεύω θα είμαστε όπως πρέπει. Όπως θέλω εγώ».

Για τον κορωνοϊό: «Υπάρχει φόβος με όλα αυτά που έγιναν στη Σαλαμίνα, στον Εθνικό, στην Ομόνοια. Φοβόμαστε να χαιρετήσουμε στο γήπεδο. Όταν έβλεπα Εθνικό και Νέα Σαλαμίνα έχω στο μυαλό μου το plan b. Φέρνουμε παίκτες από Κ-19 στη προπόνηση για να είμαστε έτοιμοι. Αλλά δεν είναι θέμα covid 19, αυτοί πρέπει να παίξουν».

Οι στόχοι της ΑΕΛ: «Βάλαμε ένα πλάνο σε τρία χρόνια η ΑΕΛ να πάρει κάτι. Να είναι κοντά στην Ευρώπη, ποτέ δεν ξέρεις. Το πλάνο μας είναι σε τρία χρόνια να κατακτήσουμε πρωτάθλημα. Σίγουρα είναι δύσκολο. Νομίζω ο Πρόεδρος μου έχει εμπιστοσύνη και γι’ αυτό τον λόγο έχει τεθεί αυτό το πλάνο».

Για τους νεαρούς: «Βλέπω στην Κύπρο, πως λόγω της Ομόνοιας που έχει τρεις νεαρούς Κύπριους, θέλουν όλοι να βάζουμε Κύπριους. Μπράβο τους που έχουν πλάνο, αλλά πρέπει να αξίζουν για να παίζουν σε όλες τις ομάδες. Έχουμε και εμείς 2-3 ποδοσφαιριστές που είναι καλοί και θα έχουν ευκαιρία για να παίξουν φέτος».

Για την φετινή μεταγραφική περίοδο: «Λίγο διαφορετική η μεταγραφική περίοδος. Μας έλεγαν οι παίκτες δεν θέλουμε και μετά από ένα μήνα μας έστελναν, δεν έχουμε ομάδα, ερχόμαστε».

Αν θέλει ενίσχυση η ΑΕΛ: «Έχω στο μυαλό μου για ποια θέση χρειαζόμαστε ενίσχυση. Θα περιμένω ακόμη λίγο. Περιμένω από κάποιους ποδοσφαιριστές να δώσουν πράγματα».

Για Σοφοκλέους: «Είναι ένας άνθρωπος που έχει καλή καρδιά. Βλέπετε τι κάνει με την Κίτρινη γραμμή και το ΚΕΠΑΚΥ. Θέλει πάντα το κάτι παραπάνω. Αν βλέπει κάποιον που δουλεύει και δεν βρίσκει δικαιολογίες δείχνει εμπιστοσύνη. Πάντα θέλει να ακούει την αλήθεια και να μιλάμε ίσια».

Αν είχε πρόταση από άλλες ομάδες: «Ναι είχα προτάσεις αλλά πάντα έλεγα ότι έχω συμβόλαιο. Πάντα έβλεπα όμως τι θα γίνει με ΑΕΛ. Είχα πρόταση και από μια μεγάλη ομάδα και από πιο μικρή».

Δείτε εδώ όλη την εκπομπή και τις δηλώσεις του Κέρκεζ:

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy