Υπέροχος Σαλάχ, υπερασπίστηκε άστεγο και του έδωσε χρήματα!

Γι’ ακόμα μια φορά ο Σαλάχ επέδειξε την τρομερή ποιότητα που τον χαρακτηρίζει ως άνθρωπο με την κίνηση που έκανε σε βενζινάδικο κοντά στο «Άνφιλντ».

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ αντίκρισε μια άσχημη κατάσταση σε βενζινάδικο κοντά στο «Άνφιλντ», σταμάτησε το αυτοκίνητό του, υπερασπίστηκε έναν άστεγο τον οποίο είχαν βρει ευάλωτο δυο τύποι κοροϊδεύοντάς τον, με τον Αιγύπτιο να τους απομακρύνει και να δίνει χρήματα στον άτυχο άνδρα!

Γι’ ακόμα μια φορά ο Μοχάμεντ Σαλάχ επέδειξε την τρομερή ποιότητα που τον χαρακτηρίζει ως άνθρωπο με την κίνηση που έκανε σε βενζινάδικο κοντά στο «Άνφιλντ».

Έχοντας αντιληφθεί πως δυο τύποι τα είχαν βάλει με έναν άστεγο, σταμάτησε το αυτοκίνητό του, απομάκρυνε εκείνους που έκαναν bullying λέγοντάς τους πως πρέπει να προσέξουν γιατί μπορεί να βρεθούν κι εκείνοι σε τόσο δύσκολη θέση, ενώ, χάρισε 100 λίρες στον άστεγο!

Στο παρελθόν ο Σαλάχ έχει κάνει αντίστοιχες ενέργειες, όπως το να πληρώσει για τη βενζίνη όλων που βρίσκονταν μαζί του στο πρατήριο ένα μεσημέρι όπου είχε σταματήσει ξανά με το όχημά του, ενώ, σε πολύ πιο νεαρή ηλικία, είχε βοηθήσει και είχε χαρίσει χρήματα στον ληστή του σπιτιού των γονιών του πίσω στην πατρίδα του!

england365.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy