Τι δήλωσε ο Παπαχαραλάμπους μετά την συνάντηση με τον Κούμα

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού Ανδρέας Παπαχαραλάμπους, μετά το τέλος της συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της ΚΟΠ, Γιώργο Κούμα, παραχώρησε δηλώσεις.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Η συνάντηση ήταν άκρως εποικοδομητική. Είδαμε όλες τις πτυχές που μπορούν να βοηθήσουν στην καταπολέμηση αυτή της… γάγγραινας. Αναφορικά με τους φακέλους, δεν ήρθαν στην ΚΟΠ. Η Ομοσπονδία έχει άλλη πλατφόρμα αναφορικά με τέτοια θέματα και εμείς άλλη. Ήρθαν από την πλατφόρμα από τη δική μας, όχι από την ΟΥΕΦΑ. Ήρθαν πρόσφατα, γι’ αυτό σας λέω, δεν έγινε καμία λανθασμένη τοποθέτηση. Η ΚΟΠ έχει το κομμάτι του πειθαρχικού δεδομένου, είτε έρθει φάκελος, είτε όχι, και εμείς του ποινικού. Οι κόκκινοι φάκελοι δεν είναι μιας μορφής. Πιθανόν να υπάρχουν 10 μορφών για στημένα παιχνίδια.

Εδώ είναι για στοιχηματική δραστηριότητα από την πλατφόρμα της ΟΥΕΦΑ, η οποία δεν συγκαταλέγει τις πηγές που έχουμε εμείς. Ήταν φανερό ότι θα αποστασιοποιούμασταν κάπως από την ΟΥΕΦΑ.

Εμείς δεν ερευνούσαμε κόκκινο φάκελο, ερευνούσαμε τον οποιονδήποτε πιθανόν να είχε άμεση σχέση με στοιχηματική δραστηριότητα. Για να τελειώσει μια έρευνα χρειάζεται η συμβολή όλων των παραγόντων. Ενώ προσπαθήσαμε να προστατεύσουμε τα δύο σωματεία, στο τέλος γίναμε εχθροί τους. Και σας ρωτώ: Eάν εκείνος ο τερματοφύλακας δεν έχει ευθύνη, δεν έπρεπε να εκδώσω ένα πόρισμα να του βγάλω τη ρετσινιά από πάνω του; Εγώ το βίντεο με τον τερματοφύλακα δεν το είχα δει, μέχρι που το έστειλαν οπαδοί της Ανόρθωσης. Οπαδοί της Ανόρθωσης, όχι άλλης ομάδας.

Τι έπρεπε να κάνω εγώ όταν αυτά τα βίντεο έφτασαν στην πλατφόρμα και η πλατφόρμα τα έστειλε στην Interpol; Εσείς πως θέλετε να χτυπήσουμε τα κακώς έχοντα;”.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy