Ήττα με 2-1 της Εθνικής από την Τσεχία σε φιλικό αγώνα

Την ήττα με 2-1 γνώρισε η Εθνική μας ομάδα των Ανδρών σε φιλικό αγώνα στο ΑΕΚ Αρένα.

H Τσεχία άνοιξε το σκορ στο 13′ με κεφαλιά του Holes, για να ισοφαρίσει για την Κύπρο ο Λοϊζου με πλασέ έξω από την περιοχή στο 32′. Ο Darida στο 43′ με πέναλτι έδωσε προβάδισμα στους Τσέχους με 2-1.

Αυτό ήταν το πρώτο γκολ του Λοϊζου με την Εθνική Ανδρών.

Ο Ομοσπονδιακός μας τεχνικός Γιόχαν Βάλεμ έδωσε χρόνο συμμετοχής σε 17 συνολικά ποδοσφαιριστές και έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει των επίσημων αγώνων που ακολουθούν με Λουξεμβούργο και Αζερμπαϊτζάν.

Κύπρος (Γ. Βάλεμ): Κυριακίδης, Μ. Αντωνίου, Χ. Σιέλης, Α. Καρώ (64′ Σπόλιαριτς), Θ. Ιωάννου, Κάστανος (46′ Χάμπος Κυριάκου), Κωστή (46′ Αρτυματάς), Γκόγκιτς (46′ Κατελάρης), Κακουλλής (73′ Πίττας), Λοϊζου, Ζαχαρίου (73′ Χριστοφή).

Την πρώτη τους εμφάνιση με την Εθνική Ανδρών πραγματοποίησαν οι Σιέλης, Θωμάς Ιωάννου, Γκόγκιτς και Κακουλλής.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο  Ελβετός Lionel Tschudi με βοηθούς τους συμπατριώτες του Sladan Josipović και Matthias Sbrissa. Τέταρτος διαιτητής ήταν ο Βασίλης Δημητρίου.

Το απόγευμα της Πέμπτης η αποστολή της Εθνικής μας θα αναχωρήσει για το Λουξεμβούργο, εκεί όπου το Σάββατο θα αντιμετωπίσει την Εθνική ομάδα της χώρας για την 3η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Γ’ Κατηγορίας του Nations League.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy