Στο κελί δύο πρόσωπα για όσα έγιναν στο Τσίρειο

Διατάγματα κράτησης τεσσάρων ημερών εξέδωσε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, εναντίον 31χρονου και 21χρονου, οι οποίοι συνελήφθησαν χθες για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με την είσοδο προσώπων το βράδυ της περασμένης Κυριακής, στο Τσίρειο Στάδιο και το άναμμα βεγγαλικών, που είχε ως αποτέλεσμα την πρόκληση ζημιάς στο ταρτάν του σταδίου.

Για την ίδια υπόθεση, το βράδυ της περασμένης Δευτέρας, είχε συλληφθεί άλλο ένα πρόσωπο ηλικίας 21 χρόνων, ο οποίος και τέθηκε υπό πενταήμερη κράτηση, βάσει Δικαστικού διατάγματος, επίσης για σκοπούς αστυνομικών ανακρίσεων.

Εναντίον των τριών υπόπτων, διερευνώνται τα αδικήματα της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και πλημμελήματος, της παράνομης εισόδου, της παράνομης κατοχής εκρηκτικών υλών, της πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς και της παραβίασης των διαταγμάτων για αναχαίτηση της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy