Άλλες 2 συλλήψεις για όσα έγιναν στο Τσίρειο

Δύο πρόσωπα ηλικίας 31 και 21 χρόνων, συνελήφθησαν χθες από μέλη της Αστυνομίας στην Λεμεσό, δυνάμει Δικαστικών ενταλμάτων, σχετικά με τη διερευνώμενη υπόθεση παράνομης εισόδου αριθμού προσώπων, το βράδυ της περασμένης Κυριακής, στο Τσίρειο Στάδιο και το άναμμα βεγγαλικών εντός του αγωνιστικού χώρου, που είχε ως αποτέλεσμα την πρόκληση ζημιάς στο ταρτάν του σταδίου.

Οι δύο ύποπτοι τέθηκαν υπό κράτηση για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης. Εναντίον τους διερευνώνται τα αδικήματα της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και πλημμελήματος, της παράνομης εισόδου, της παράνομης κατοχής εκρηκτικών υλών, της πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς και της παραβίασης των διαταγμάτων για αναχαίτηση της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Για την ίδια υπόθεση, το βράδυ της περασμένης Δευτέρας, είχε συλληφθεί άλλο ένα πρόσωπο ηλικίας 21 χρόνων, ο οποίος και τέθηκε υπό πενταήμερη κράτηση, βάσει Δικαστικού διατάγματος, επίσης για σκοπούς αστυνομικών ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy