“Θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις ο Γιαννιώτας”

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και την εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου.

Αναλυτικά:

Για τη νίκη και την εμφάνιση κόντρα στον Εθνικό: «Στο ποδόσφαιρο δεν έρχεται κανείς για να χάσει. Ξέραμε ότι θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Δεν ψάχνουμε καμία δικαιολογία. Η ουσία είναι ότι ο Απόλλωνας κέρδισε και παρέμεινε στη πρώτη θέση. Κερδίζει χρόνο για να δουλέψει ο Σωφρόνης Αυγουστή για να έχουμε καλύτερο ρυθμό στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Η ουσία είναι το βαθμολογικό κέρδος σε κάθε παιχνίδι.

Ο Απόλλωνας έχει τις δυνατότητες για να παρουσιάζει ένα καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο. Δεν κρύβουμε τίποτα κάτω από το χαλί. Σίγουρα δεν ήταν μια αγωνιστική εικόνα που θέλαμε να παρουσιάζει ο Απόλλωνας. Τι θα λέγαμε σήμερα εάν ο Απόλλωνας έκανε 100 ευκαιρίες και δεν κατάφερε να βάλει τη μπάλα στα δίχτυα; Μπράβο στον Εθνικό για την εμφάνιση του. Εμείς δεν θεωρούσαμε ότι θα κάνουμε περίπατο. Εννοείται ότι δεν ήταν αυτός ο καταιγιστικός Απόλλωνας με ρυθμό όμως πρέπει να αντιληφθούμε ότι δεν βγαίνουν όλα τα παιχνίδια όπως τα σχεδιάζεις. Επαναλαμβάνω ότι κρατάμε την ουσία που είναι οι βαθμοί».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Θα περάσει από ιατρικές εξετάσει το απόγευμα ο Γιαννιώτας. Ο Σακέτι θα εκτίσει την ποινή του στον αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy