Η υπόθεση βιασμού είναι πιθανό να ξανανοίξει για τον Ρονάλντο

Η έρευνα για τον Κριστιάνο Ρονάλντο θα μπορούσε να ξαναρχίσει στην περίπτωση του φερόμενου βιασμού της Κάθριν Μαγιόργκα τον Ιούνιο του 2009, σε ξενοδοχείο στο Λας Βέγκας, σύμφωνα με φήμες που προέρχονται από την Ισπανία.

Οι δικηγόροι της γυναίκας υποστηρίζουν στην πραγματικότητα ότι η πελάτης τους, η οποία υπέγραψε συμφωνία για ανάκληση των κατηγοριών αποδεχόμενη ποσό 300.000 ευρώ από τον διάσημο ποδοσφαιριστή, δεν ήταν σε ικανοποιητική ψυχική κατάσταση κατά την υπογραφή της συμφωνίας.

Τώρα, σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο Ισπανός ραδιοτηλεοπτικός οργανισμός Cuatro, η Μαγιόργκα θα υποβληθεί σε ψυχική εξέταση, με την οποία οι δικηγόροι της σκοπεύουν να αποδείξουν ότι η γυναίκα δεν γνώριζε όλους τους όρους της σύμβασης και τις συνέπειες που απορρέουν από την αποδοχή αυτής της συμφωνίας, η οποία υπογράφηκε το 2010.

Το πρώην μοντέλο θα μπορούσε σε αυτή την περίπτωση να παρουσιαστεί με το αποτέλεσμα της εξέτασης ενώπιον δικαστηρίου στο Λας Βέγκας, το οποίο σε εκείνο το σημείο θα μπορούσε να αποφασίσει να ξεκινήσει τη δίκη, καλώντας τον Ρονάλντο.

Πηγές κοντά στην ομάδα των δικηγόρων του CR7, από τους οποίους ζητήθηκε η γνώμη του Cuatro, υπογραμμίζουν ότι έχουν αποδείξει με κάθε τρόπο ότι οι ψυχικές συνθήκες του πρώην μοντέλου δεν άλλαξαν.

Η Μαγιόργκα κατηγόρησε την ηγέτη της Γιουβέντους ότι την βίασε το 2009 σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου στο Λας Βέγκας, αλλά η δικαιοσύνη των ΗΠΑ, το καλοκαίρι του περασμένου έτους, αποφάσισε να μην προχωρήσει. Ο Πορτογάλος άσος, από την πλευρά του, δεν αρνήθηκε ποτέ τη σεξουαλική επαφή με τη γυναίκα, ωστόσο απορρίπτει τις κατηγορίες περί βίας.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy