Η πρώτη προπόνηση της Εθνικής Ανδρων…

Η ΚΟΠ ενημερώνει για την πρώτη προπόνηση της Εθνικής…

Αναλυτικά:

Την πρώτη της προπόνηση ενόψει των τριών αγώνων που ακολουθούν πραγματοποίησε σήμερα η Εθνική μας ομάδα των Ανδρών. Για την ομάδα μας ακολουθεί ένα ιδιαίτερα πιεστικό πρόγραμμα με εντός έδρας φιλικό την Τετάρτη με την Τσεχία (19:00, ΑΕΚ Αρένα) και δύο εκτός έδρας αγώνες με το Λουξεμβούργο (10/10) και το Αζερμπαϊτζάν (13/10) για το Nations League.

Η προπόνηση έγινε στο ΑΕΚ Αρένα και από αυτήν απουσιάζαν οι Πιέρος Σωτηρίου, Κωνσταντίνος Λαϊφης και Μιχάλης Ιωάννου που έφτασαν αργά το απόγευμα στην Κύπρο από το εξωτερικό.

Και οι τρεις θα είναι παρόντες στην αυριανή προπόνηση.

Την πρώτη τους προπόνηση με την Εθνική πραγματοποίησαν οι Δημήτρης Δημητρίου, Άλεξ Γκόγκιτς, Ανδρόνικος Κακουλλής, Χρίστος Σιέλης και Θωμάς Ιωάννου. Πρώτη παρουσία σήμερα και για τον Κωνσταντίνο Μηνά ο οποίος έχει ενταχθεί στο προπονητικό τιμ της Εθνικής μας.

Την Τρίτη, στις 17:00 ο προπονητής της Εθνικής μας Γιόχαν Βάλεμ θα μιλήσει σε Συνέντευξη Τύπου στο ΑΕΚ Αρένα και θα ακολουθήσει προπόνηση στις 17:30, ανοικτή για 15 λεπτά για τα ΜΜΕ.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy