Ζημιές στο Τσίρειο, παράνομη η είσοδος των ΑΕΛιστών…

Μικροζημιές στο ταρτάν του Τσιρείου Σταδίου σημειώθηκαν μετά από παράνομη είσοδο οπαδών της ΑΕΛ, οι οποίοι με πυροτεχνήματα και πυρσούς γιόρτασαν τα 90χρονα της ομάδας τους. Την ίδια ώρα διερευνάται κατά πόσο σχετίζεται ο τραυματισμός δυο προσώπων στην περιοχή Εναερίου, όπου βρίσκεται ο Σύνδεσμος Φιλάθλων της Λεμεσιανής ομάδας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, περίπου 200 οπαδοί της ΑΕΛ γιόρταζαν χθες βράδυ τα 90χρονα της ομάδας τους στο Σύνδεσμο Φιλάθλων, που βρίσκεται στην περιοχή Εναερίου, όταν σε κάποια στιγμή μετέβησαν με τα οχήματα τους στο Τσίρειο Στάδιο.

Οι οπαδοί της ΑΕΛ μπήκαν στο χώρο και στις κερκίδες και άρχισαν να ρίχνουν πυροτεχνήματα και να ανάβουν πυρσούς, φωνάζοντας συνθήματα της ομάδας τους.

Από τις πρώτες εξετάσεις φαίνεται πως προκλήθηκαν ζημιές στο ταρτάν του γηπέδου ενώ η Αστυνομία διερευνά την υπόθεση καθώς και κατά πόσο συνδέεται ο τραυματισμός δυο προσώπων που εντοπίστηκαν στην περιοχή Εναερίου.

Συγκεκριμένα ένας 25χρονος Λετονός δέχθηκε επίθεση από άγνωστα πρόσωπα και νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού με κάταγμα ρινός και γνάθου. Επίσης τραυματισμένος σε ιδιωτική κλινική νοσηλεύεται και ένας 17χρονος Ε/κ, ο οποίος φέρει τραύματα στο στόμα.

ΚΥΠΕ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy