Αναβολή και στην Καλαθόσφαιρα των αναπτυξιακών πρωταθλημάτων

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ενημερώνει πως ότι το Υπουργείο Υγείας έχει εκδώσει διάταγμα με το οποίο απαγορεύει τις προπονήσεις και αγώνες ομαδικών αθλημάτων για τις ηλικίες K18 και κάτω, στις επαρχίες Λάρνακας και Αμμοχώστου. Η περίοδος ισχύς του διατάγματος είναι από την Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2020 μέχρι την Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2020.

Ως εκ τούτου, όλοι οι αγώνες των πρωταθλημάτων Κ14, Κ16 και Κ18 Ανδρών/Γυναικών, στις οποίες συμμετέχουν ομάδες  από  τις  συγκεκριμένες  επαρχίες  και  για  τις  συγκεκριμένες  ημερομηνίες, αναβάλλονται και θα οριστούν από την Επιτροπή Πρωταθλημάτων της ΚΟΚ, σε νέες ημερομηνίες.

Παράλληλα, προτείνεται όπως τα σωματεία ακολουθήσουν πιστά τις οδηγίες αυτές του Υπουργείου Υγείας και συνεχίσουν με ατομικά προγράμματα προπόνησης των αθλητών τους για την συγκεκριμένη περίοδο, με στόχο την προστασία των αθλητών, προπονητικών επιτελείων, παραγόντων και φιλάθλων.

Ανδρικές και Γυναικείες ομάδες

Διευκρινίζεται ότι καλαθοσφαιριστές και καλαθοσφαιρίστριες κάτω των 18 ετών, έχουν το δικαίωμα να προπονούνται με την ανδρική ή γυναικεία ομάδα του σωματείου τους, δεδομένου ότι είναι ήδη δηλωμένοι στην κατάσταση των μέχρι 18 καλαθοσφαιριστών και καλαθοσφαιριστριών του αντίστοιχου τμήματος του σωματείου τους.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy