Έπαιξε με τη φωτιά αλλά δεν κάηκε ο Απόλλωνας

Πολύ κακός ο Απόλλωνας στον αγώνα πήρε με το ζόρι τη νίκη με 2-1 κόντρα στον Εθνικό Άχνας, που παρά τις απουσίες διεκδίκησε το βαθμολογικό κέρδος στο Τσίρειο.

Με κατοχή η ομάδα του Απόλλωνα στο πρώτο ημίχρονο κόντρα στον αποδεκατισμένο λόγω κορωνοιού Εθνικό Άχνα.

Παρά την υπεροχή του ο Απόλλωνας που κατάφερε να προηγηθεί στο 23΄με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή του Ντιγκινί, ισοφαρίστηκε πληρώνοντας το λάθος στην άμυνα του στο 29΄από τον Ντόλεζαλ. Οι “γαλάζιοι” συνέχισαν να έχουν τον έλεγχο του αγώνα και στο 41΄ο Μπένσοπ έκανε το 2-1. Στο τέλος του ημιχρόνου ο Σακέττι δέχθηκε κίτρινη κάρτα συμπληρώνοντας τρεις. Κίτρινη κάρτα δέχθηκε και ο Μάρκοβιτς.

Μετά το ένα λεπτό καθυστερήσεων το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τον Απόλλωνα να προηγείται με 2-1.

Τίποτα το αξιόλογο στην επανάληψη μέχρι και το 65΄εκτός από κάποιες ευκαιρίες για τον Εθνικό Άχνας και δύο αλλαγές για τον Απόλλωνα με τον Λάρσον στο 57΄να παίρνει τη θέση του Ματέι, ενώ στο 60΄είχαμε την αναγκαστική αλλαγή του Γιαννιώτα, με τη θέση του να παίρνει ο Γκάκπε που έκανε επανεμφάνιση.

Πολύ κακός ο Απόλλωνας στο δεύτερο ημίχρονο και αν εξαιρέσουμε δύο ευκαιρίες με τον Μπένσοπ δεν απείλησε καθόλου τους φιλοξενούμενους. Στο 73΄ο Χάμπος έγινε τρίτη αλλαγή για τον Απόλλωνα, αφού προερχόταν από τραυματισμό με τον Σάλαι να παίρνει τη θέση του. Στο 89΄ο Εθνικός λίγο έλειψε να “τιμωρήσει” τον Απόλλωνα, ενώ τέσσερα ήταν τα λεπτά των καθυστερήσεων.

Μετά την ολοκλήρωση του χρόνου των καθυστερήσεων ο διαιτητής σφύριξε τη λήξη που βρήκε τον Απόλλωνα να παίρνει μια δύσκολη νίκη κόντρα στον Εθνικό με 2-1!

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy