Νικητές της πρώτης μέρας του τουρνουά Πετόσφαιρας, Απόλλωνας και Lemesos Volleyball(pics)

Πρώτη μέρα χθες(2/10) στο τουρνουά Πετόσφαιρας “Ουράνιος Ιωαννίδης” που διοργανώνει η ομάδα της Lemesos Volleyball και ο φίλαθλος κόσμος είχε την ευκαιρία να απολαύσει δύο συναρπαστικούς αγώνες.

Συγκεκριμένα στον πρώτο αγώνα της ημέρας ο Απόλλωνας επικράτησε της Ανόρθωσης, ενώ στον δεύτερο κατά σειρά η οικοδέσποινα Lemesos Volleyball επικράτησε της ΑΕΚ. Το τουρνουά συνεχίζεται σήμερα με τους δύο νικητές να αναμετρώνται με την Ολυμπιάδα Νεάπολης και την ΑΕΛ. Οι σημερινοί αγώνες θα διεξαχθούν στο γήπεδο της Νεάπολης στη Λευκωσία.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι στην πρώτη μέρα του τουρνουά λειτούργησαν όλα άψογα με τους διοργανωτές να κάνουν τα πάντα για να απολαύσουν οι φίλαθλοι το άθλημα της Πετόσφαιρας. Επιπλέον τηρούνταν όλα τα μέτρα ασφάλειας στην εποχή του κορωνοιού.

Η ιστοσελίδα μας έδωσε το παρόν της και στους δύο αγώνες και σας παραθέτει φωτογραφικό υλικό στη σελίδα μας στο facebook:

Τουρνουά " Ουράνιος Ιωαννίδης", διοργανώτρια LEMESOS VOLLEYBALL.1ος αγώνας: Ανόρθωση – ΑπόλλωνΦωτορεπορτάζ

Geplaatst door Lemesosinsports.com op Vrijdag 2 oktober 2020

Τουρνουά " Ουράνιος Ιωαννίδης", διοργανώτρια LEMESOS VOLLEYBALL.2ος αγώνας: LEMESOS VOLLEYBALL – ΑΕΚ (Φωτορεπορτάζ)

Geplaatst door Lemesosinsports.com op Vrijdag 2 oktober 2020

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy