Τι δήλωσε ο Χρυσής μετά το 3-3

Διαβάστε τι δήλωσε ο προπονητής της Καρμιώτισσας, Χρύσης Μιχαήλ, μετά την ισοπαλία με 3-3 κόντρα στην Δόξα στο Μακάρειο.

Αναλυτικά τι δήλωσε:

“Ήταν ένα παιχνίδι όπως το λέτε εσείς διαφήμιση του ποδοσφαίρου. Σίγουρα όμως εμείς δεν θα θέλαμε να πάρει αυτή τη τροπή, δηλαδή από το 3-0 να ισοφαριστούμε. Νομίζω ότι μέχρι το 70’ κυριαρχούσαμε στον αγωνιστικό χώρο. Πιστά στο πλάνο μας προηγηθήκαμε με 3-0.

Στη συνέχεια όμως όταν ο αντίπαλος άρχισε να παίζει με μακρινές μπαλιές φάνηκε ότι δεν είμασταν έτοιμοι για αυτόν τον τρόπο παιχνιδιού και χάσαμε δύο βαθμούς. Τέτοια παιχνίδια πρέπει να γίνονται μάθημα, πρέπει να παίζουμε μέχρι το τελευταίο λεπτό. Όποιο παράπονο έχω θα το μιλήσω με τους ποδοσφαιριστές μου και θα το λύσουμε. Σίγουρα είναι δύσκολο να χωνέψω ότι δεν κερδίσαμε αυτό το ματς. Ένα παιχνίδι μάθημα που θα δουλέψουμε πάνω του και θα βελτιωθούμε.

Θέλω να ευχηθώ στον Καρλίτος και στη σύντροφο του να αναρρώσουν και να επιστρέψουν όσον το δυνατό πιο γρήγορα στην οικογένεια τους. Καλή συνέχεια στην Δόξα”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy