Η Διεθνής Ακαδημία της Liverpool FC επέκτεινε τη λειτουργία της και στη Λεμεσό!(video,pics)

Οι Πρωταθλητές  Αγγλίας και Παγκόσμιοι  πρωταθλητές , θα παραδώσουν τα επίσημα προγράμματα ανάπτυξης ποδοσφαιριστών  τους σε νεαρούς ποδοσφαιριστές στη Λεμεσό!

Η Ακαδημία στη Λεμεσό ξεκίνησε με εκπαιδευτικά προγράμματα προπόνησης για παιδιά ηλικίας από 4 έως 12 ετών στο Στάδιο των  Πολεμιδιων και προσφέρουν μια μοναδική ευκαιρία στους νέους να μάθουν να παίζουν το διάσημο «Liverpool Way».

Το πρόγραμμα θα προσφέρει στους νέους ποδοσφαιριστές την ευκαιρία να βελτιώσουν τις ικανότητές τους στο ποδόσφαιρο και να αναπτύξουν τις τεχνικές, τακτικές, σωματικές, πνευματικές και κοινωνικές πτυχές του παιχνιδιού, μέσω της ειδικής εκπαίδευσης που προσφέρεται σε κάθε ηλικία.

Μέσω των μοναδικών μεθόδων της Liverpool FC, θα δοθεί επίσης έμφαση στην ανάπτυξη παικτών τόσο εντός όσο και εκτός του γηπέδου, με ιδιαίτερη έμφαση στη βελτίωση των δεξιοτήτων ζωής των συμμετεχόντων, όπως η επικοινωνία, η ομαδική εργασία και η ηγεσία.

Η Liverpool FC θα συνεχίσει να στέλνει προπονητές στην Κύπρο ως μέρος της παρακολούθησης και της υποστήριξης των προγραμμάτων της Ακαδημίας καθ ‘όλη τη διάρκεια του έτους !!

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε 70001892 και στο 96572122

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy