“Πιστεύω ότι ήταν μια πολύ άδικη απόφαση για μένα…”

Ο Χαράλαμπος Καϊρίνος αποτελεί παρελθόν από την Καρμιώτισσα. Μιλώντας στον Super Sport FM 104.0 σήμερα(30/9) αναφέρθηκε στα όσα τον οδήγησαν να πάρει αυτή την απόφαση.

Τι ανέφερε:

«Μετά τα πρώτα παιχνίδια που αγωνίστηκα, ο προπονητής πήρε την απόφαση να μην με ξεκινήσει με την ΕΝΠ. Μου φάνηκε… κάπως αυτή η απόφαση. Έγινε μια παρεξήγηση με τον προπονητή και είπα ότι θα ήταν καλό να αποχωρήσω από την ομάδα. Ένιωσα ότι ήμουν αδικημένος. Ο προπονητής είναι ο αρμόδιος. Για το καλό της ομάδας, όμως έπρεπε να αποχωρήσω».

Τι θα κάνεις από δω και πέρα; «Είναι δύσκολα τα δεδομένα για μένα. Θα δω μέχρι απόψε τι μπορώ να κάνω και θα δούμε. Μπορεί και να μην βρούμε ομάδα».

Για το ότι πρόκειται για μια απρόσμενη εξέλιξη από τη στιγμή που έκανε εξαιρετικό ξεκίνημα: «Είμαι σε μια ηλικία που πίστευα ότι μπορούσε να ήταν η τελευταία μου χρονιά. Πιστεύω ότι ήταν μια πολύ άδικη απόφαση για μένα. Μπήκα στα βαθιά στα πρώτα τέσσερα παιχνίδια με μεγάλες ομάδες και θα μπορούσα να δικαιωθώ και εγώ αν αγωνιζόμουν βασικός με την ΕΝΠ. Έδωσα ότι μπορούσα στην ομάδα και άξιζα άλλης μεταχείρισης».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy