Τι δήλωσε ο Φανούριος για το ενδεχόμενο αναβολής του αγώνα με τον Εθνικό

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου, μίλησε σήμερα(29/9) στον Super Sport FM 104.0, για όλα όσα αφορούν τους «γαλάζιους». Μίλησε για το ενδεχόμενο αναβολής του αγώνα με τον Εθνικό Άχνας στο Τσίρειο.

Αναλυτικά:

Ερωτηθείς για τον αποκλεισμό με βαριά ήττα μέσα στο ΓΣΠ από τη Λεχ Πόζναν στον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, είπε: «Είναι και οι ήττες και οι αποκλεισμοί, είναι και οι νίκες και οι επιτυχίες στο ποδόσφαιρο. Πρέπει να βρίσκεις τον τρόπο να επανέρχεσαι, το αποτέλεσμα είναι μια πραγματικότητα”

Για τον τερματοφύλακα Γιοβάνοβιτς και τον ανταγωνισμό στην ομάδα, είπε: “Πέρασε εξετάσεις, θα γίνει μια μεγάλη μάχη με τους υπόλοιπους τερματοφύλακες για μια θέση στην ενδεκάδα. Έχει κάνει προετοιμασία με την Ουέσκα, είναι θέμα καθαρά του προπονητή πότε θα τον χρησιμοποιήσει. Δεν έχουμε κανένα παράπονο από τον Δημητρίου και εναπόκειται στον ίδιο να διατηρήσει τη θέση του κάτω από τα δοκάρια, είναι νεαρός και υποσχόμενος”.

Για τον Γκακμπέ: “Κερδίζει έδαφος όμως υπολείπεται από ρυθμό. Με την επανέναρξη θα είναι 100% έτοιμος ώστε να βοηθήσει την ομάδα”.

Για τον Νταμπό: “Θα είναι πανέτοιμος με την επανέναρξη, όπως και οι υπόλοιποι που αντιμετωπίζουν μικροπροβλήματα. Ο Χάμπος προπονείται κανονικά”.

Για τον Λάρσον: “Θα βοηθήσει. Μπορεί να κάνει τη διαφορά, όμως σαφέστατα το ποδόσφαιρο δεν είναι ατομικό άθλημα. Η προσπάθεια πρέπει να γίνει από όλους. Αναμένουμε να δούμε με αγωνία πότε θα είναι το επόμενο παιχνίδι”.

Για την αντίδραση μετά τον αποκλεισμό: “Θεωρώ πως υπάρχει ποιότητα, εμπειρία, το κίνητρο των τριών βαθμών. Πρέπει οπωσδήποτε να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια και να μείνουμε εντός στόχων. Ποιοι αγωνίζονται και ποιοι όχι είναι απόφαση του Αυγουστή. Υπάρχουν τρομερές επιλογές. Δεν υπάρχει απογοήτευση από τον αποκλεισμό, ήταν μια πίκρα για ένα 48ώρο. Έχουμε πολύ δυνατό ρόστερ. Υπάρχει ηρεμία και αυτοπεποίθηση”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy