Ενημέρωση για τις κίτρινες κάρτες

Η ΚΟΠ ενημερώνει…

Μετά από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας, όπως είναι γνωστό για την ποδοσφαιρική περίοδο 2020-2021 διαφοροποιήθηκε ο Πειθαρχικός Κανονισμός για τους ποδοσφαιριστές που συμπληρώνουν κίτρινες κάρτες ως ακλούθως:

Ποδοσφαιριστές που συμπληρώνουν κίτρινες κάρτες, να μπορούν να εκτίσουν την ποινή τους σε ένα από τους επόμενους δύο αγώνες του Πρωταθλήματος που τους επιβλήθηκε η ποινή.

Για να μην εκτιθεί η ποινή την αμέσως επόμενη αγωνιστική θα πρέπει την πρώτη εργάσιμη ημέρα μετά την συμπλήρωση των καρτών να ενημερώνεται η Ομοσπονδία γραπτώς, ότι δεν θα εκτίσει την αγωνιστική της τιμωρίας την επόμενη, αλλά στην μεθεπόμενη αγωνιστική.

Με βάση την πιο πάνω αλλαγή και μετά από επιστολές σωματείων της, η ΚΟΠ ενημερώνει ότι:

*Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ Andre Ferreira Teixeira θα εκτίσει την ποινή του στον αγώνα της 7ης αγωνιστικής με την ΕΝ Παραλιμνίου.

*Ο ποδοσφαιριστής της ΠΑΕΕΚ Majok Abraham Riel θα εκτίσει την ποινή του στον αγώνα της 5ης αγωνιστικής με τον Κούρη Ερήμης.

*Ο ποδοσφαιριστής της Αλκής Ορόκλινης Mamadou Wague θα εκτίσει την ποινή του στον αγώνα της 5ης αγωνιστικής με τον Ακρίτα Χλώρακας.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy