Έλεγχος δανεικών ΑΕΛ, προστέθηκε ακόμα ένας…

Εφτά ποδοσφαιριστές μέχρι στιγμής έχει δανεικούς η ΑΕΛ σε άλλες ομάδες. Αξίζει να αναφέρουμε ότι από σήμερα(28/9) οι δανεικοί για την ΑΕΛ έγιναν οκτώ καθώς ανακοινώθηκε και επίσημα ο δανεισμός του Γιάννη Γερολέμου στη Βουλγαρική Tarsko Selo, για τον οποίο θα σας ενημερώνουμε επίσης.

Συγκεκριμένα οι Χάρης Καψός και Ανδρέας Φράγκου στην Καρμιώτισσα, Λεάνδρο Σίλβα στην Αρούκα Πορτογαλίας, Χριστόφορος Φραντζής και Ευαγόρας Αντωνίου στον Κούρη Ερήμης, Στυλιανός Παντελή στον Ερμή και Μάρκος Μουστάκης στη Μπαλζάν Μάλτας.

Πάμε να δούμε τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις:

Χάρης Καψός(Καρμιώτισσα): Δεν πήρε χρόνο συμμετοχής στον εντός έδρας αγώνα της ομάδας του κόντρα στην Ε.Ν.Π(2-1).

Ανδρέας Φράγκου(Καρμιώτισσα): Δεν πήρε χρόνο συμμετοχής στον εντός έδρας αγώνα της ομάδας του κόντρα στην Ε.Ν.Π(2-1).

Λεάνδρο Σίλβα(Αρούκα): Αγωνίστηκε ως βασικός στον εντός έδρας αγώνα της ομάδας του για την 4η αγωνιστική κόντρα στην Académico Viseu(1-1).

Χριστόφορος Φραντζής(Κούρης Ερήμης): Αγωνίστηκε ως βασικός σε ολόκληρο τον εκτός έδρας αγώνα της ομάδας του κόντρα στον Διγενή Μόρφου(2-2).

Ευαγόρας Αντωνίου(Κούρης Ερήμης): Αγωνίστηκε ως βασικός σε ολόκληρο τον εκτός έδρας αγώνα της ομάδας του κόντρα στον Διγενή Μόρφου(2-2).

Στυλιανός Παντελή(Ερμής): Ο αγώνας της ομάδας του κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα αναβλήθηκε.

Μάρκος Μουστάκης(Μπαλζάν): Ξεκίνησε ως βασικός και έγινε αλλαγή στο 65΄στον εντός έδρας αγώνα της ομάδας του κόντρα στη Valletta. Ο αγώνας ήταν στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής και η Balzan έχασε με 1-0.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy