Σοβαρά τραυματίας ο παίκτης της Δόξας, σε κρίσιμη κατάσταση η γυναίκα του, έπεσαν σε γκρεμό 40 μέτρων

Σε σοβαρή κατάσταση ο ποδοσφαιριστής της Δόξας, Καρλίτος και κρίσιμα η γυναίκα που έπεσαν χθες το απόγευμα με τετράτροχη μηχανή σε γκρεμό 40 μέτρων σε περιοχή στον Ακάμα.

Αναλυτικά η ενημέρωση της Αστυνομίας:

Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες δύο πρόσωπα, άνδρας 27 χρόνων και γυναίκα 22 χρόνων, τραυματίστηκαν σοβαρά σε τροχαίο ατύχημα που συνέβη χθες, σε περιοχή στον Ακάμα, όπου κινούνταν με τετράτροχη μοτοσικλέτα, διερευνά η Αστυνομία.

Το τροχαίο ατύχημα συνέβη λίγο μετά τις 6.30 το απόγευμα της Κυριακής, στο δρόμο από Φοντάνα Αμορόζα προς Λουτρά της Αφροδίτης, στην τοποθεσία Δύο Πέτρες.

Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, ο 27χρονος απώλεσε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας που οδηγούσε, με συνεπιβάτη την 22χρονη, με αποτέλεσμα η τετράτροχη να πέσει σε γκρεμό βάθους 40 μέτρων περίπου, καταλήγοντας σε απόκρημνο παράλιο σημείο.

Οι δύο μοτοσικλετιστές τραυματίστηκαν σοβαρά και για τη διάσωση και μεταφορά τους στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, συνέδραμαν πλήρωμα ακάτου της Λιμενικής και Ναυτικής Αστυνομίας, μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και της Αστυνομίας, πλήρωμα δύο ασθενοφόρων και πολίτες με ιδιωτικά θαλάσσια σκάφη.

Με τη συνοδεία νοσηλευτών η 22χρονη και ο 27χρονος μεταφέρθηκαν με ιδιωτικό σκάφος και με άκατο της Λιμενικής αντίστοιχα, στο λιμανάκι στο Λατσί, από όπου στη συνέχεια μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου.

Από τις ιατρικές εξετάσεις διαφάνηκε ότι, η 22χρονη υπέστη κατάγματα στο σώμα, σπόνδυλο και λεκάνη και θλάση νεφρού και σπλήνας, ενώ ο 27χρονος υπέστη θλαστικά τραύματα στο κεφάλι και τραύματα στο θώρακα. Οι δύο τους νοσηλεύονται στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου.

Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς η κατάσταση υγείας της 22χρονης θεωρείται κρίσιμη και του 27χρονου πολύ σοβαρή.

Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το ατύχημα, διερευνούν ο Αστυνομικός Σταθμός Πόλης Χρυσοχούς και η Τροχαία Πάφου.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy