2ο θετικός παίκτης στην Ομόνοια

Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου τα σημερινά (27/9), δείτε ΕΔΩ , νέα περιστατικά COVID-19 προέκυψαν ως εξής:

– 1 x πρόγραμμα ελέγχου 3,000 ατόμων στην Επαρχία Λάρνακας: Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στην ΑΣΙΛ Λύσης. Αναφέρει ότι είχε καταρροή.

– 4 x ιδιωτική πρωτοβουλία:
1. Το ένα κρούσμα είναι μαθήτρια που φοιτά σε Γυμνάσιο της Επαρχίας Λεμεσού. Ανέφερε πυρετό στις 18/9.
2. Το 2ο άτομο είναι ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας που εντοπίστηκε μετά από επανέλεγχο που έκανε η ομάδα σύμφωνα με τα πρωτόκολλα της ΚΟΠ και της ΟΥΕΦΑ.
3. Τα άλλα 2 άτομα είναι Ρώσοι μόνιμοι κάτοικοι Κύπρου που επέστρεψαν από διακοπές στην Ρωσία στις 25/9. Είχαν μαζί τους αρνητικό τεστ που έκαναν στην Ρωσία στις 23/9, ωστόσο ο ένας έκανε συμπτώματα και επανέλαβαν το τεστ ιδιωτικά.

– 2 x Ειδικές Ομάδες:
1. Το 1ο άτομο έκανε την εξέταση στο πλαίσιο προεγχειρητικού ελέγχου, αν και στις 25/9 είχε συμπτώματα (βήχα, πυρετό).
2. Το 2ο άτομο είναι επαφή κρούσματος από το cluster της Λάρνακας/Μητρόπολης Κιτίου. Όταν είχε εξεταστεί στο πλαίσιο της ιχνηλάτησης ήταν αρνητικός, αλλά παραπέμφθηκε από τον γιατρό του για να το επαναλάβει πριν αποδεσμευτεί από την καραντίνα του, για να βεβαιωθεί.

– 5 x ιχνηλάτηση:
1. Τα 2 άτομα είναι επαφές από το οικογενειακό περιβάλλον ποδοσφαιριστή του Εθνικού Άχνας.
2. Ένα άτομο είναι επαφή από το επαγγελματικό περιβάλλον ατόμου που έχει ανακοινωθεί ως θετικό στο πλαίσιο της ιχνηλάτησης των επαφών των ποδοσφαιριστών του Εθνικού Άχνας.
3. Το 4ο άτομο είναι επαφή από το οικογενειακό περιβάλλον ποδοσφαιριστή της Νέας Σαλαμίνας, του οποίου είχαν ανακοινωθεί ως θετικά περιστατικά άλλα δύο άτομα από το οικογενειακό του περιβάλλον.
4. Το 5ο άτομο είναι το 5ος από τους 6 Τσέχους που είχαν έρθει στις 15/9 για εκπαίδευση σε εταιρεία στην Λεμεσό. Στην εξέταση που έκανε στις 22/9 ήταν αρνητικός και του έγινε επανέλεγχος στο πλαίσιο της ιχνηλάτησης. Δεν έχει συμπτώματα. Το cluster έχει 7 άτομα.

17 άτομα στο νοσοκομείο αναφοράς εκ των οποίων τα 4 στη ΜΑΦ.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy