Στην κορυφή του πρωταθλήματος ο Φάμπιο Κουαρταραρό

O Φάμπιο Κουρταραρό επέστρεψε στις νίκες και σε συνδυασμό με την πτώση του Ντοβιτσιόζο στο Γκραν Πρι Καταλονίας, ο Γάλλος οδηγεί το πρωτάθλημα.

Ο Κουαρταραρό έχει προβλήματα σταθερότητας αυτή τη χρονιά αλλά και πάλι έχει νικήσει σε 3 αγώνες και βρίσκεται στην κορυφή του πρωταθλήματος. Η Yamaha έχει προβλήματα με τις βαλβίδες και έχει αναγκαστεί να μειώσει τον ρυθμό περιστροφής των κινητήρων της με αντίκτυπο την χαμηλή τελική ενώ επιπλέον βασανίζεται και αυτός όπως όλοι με τα ελαστικά του, που σε κάποιες πίστες του δίνουν πλεονέκτημα και σε κάποιες άλλες τον προβληματίζουν.

Ο ίδιος λέει για την 3η του νίκη: «Είχα πρόβλημα πρόσφυσης στο τέλος και έκοψα ρυθμό. Το λάστιχο είχε τελειώσει τελείως. Τα Suzuki πηγαίναν πολύ γρήγορα και φοβήθηκα πως θα με έφταναν. Δεν ήθελα να πάω πιο γρήγορα καθώς υπήρχε περίπτωση να έρθει μια πτώση. Όπως είπα και χτες, ήταν  σημαντικό το ότι ήμασταν στην πρώτη σειρά στην εκκίνηση. Η πρώτη θέση είναι φυσικά πολύ καλή. Είναι ένα βάλσαμο. Όταν μπορούμε να κάνουμε προσπεράσματα στην ευθεία μπορούμε να μαχόμαστε για την νίκη. Τρεις Yamaha στην πρώτη σειρά ήτανε φανταστικό στις κατατακτήριες. Υπέφερα στους τελευταίους γύρους όμως και στους τελευταίους αγώνες δεν είχα ανεβεί στο βάθρο. Δεν ήταν εύκολο για το μυαλό μου αλλά έτσι πρέπει να ευχαριστήσω την οικογένειά μου και την ομάδα που πιστεύουν σε μένα.»

gazzetta.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy