Απογοητευμένος ο Νούνο Λόπες

Η βαθμολογική συγκομιδή του Άρη στις τρεις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος δεν είναι αυτή που θα περίμεναν όλοι στην ομάδα αφού ο μεγάλος στόχος που τέθηκε από την αρχή της φετινής σεζόν είναι η άνοδος στην Α΄ κατηγορία.

Τρεις μόλις βαθμούς έχει πάρει μέχρι στιγμής σε τρεις αγώνες με ισάριθμες ισοπαλίες και φυσιολογικό είναι να υπάρχει μια μικρή απογοήτευση στις τάξεις της ομάδας, κάτι που δεν έκρυψε και ο Πορτογάλος άσσος της ομάδας Νούνο Λόπες μετά το τέλος του χθεσινού(26/9) ντέρμπι κόντρα στον ΕΝΥ.

Ο Αρχηγός της “Ελαφράς Ταξιαρχίας” έδειχνε “σκασμένος” για το αποτέλεσμα του αγώνα κάτι το οποίο εξέφρασε και σε κουβέντα που είχαμε μαζί του μετά το τέλος του παιχνιδιού.

Βέβαια ακόμα τίποτα δεν κρίθηκε όμως πρέπει ο Άρης να ξεκινήσει την αντεπίθεση του αρχής γενομένης από την επόμενη αγωνιστική σε ένα πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στην πρωτοπόρο Ομόνοια Ψευδά που μετρά μόνο νίκες.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy