Δεύτερη ήττα για ΑΕΛ στο πρωτάθλημα

Παρά το προβάδισμα που πήρε στον αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ εκτός έδρας η ΑΕΛ δεν κατάφερε να πάρει βαθμολογικό κέρδος στην “ΑΡΕΝΑ” αφού έχασε με 2-1! Αυτή είναι η δεύτερη ήττα για την ΑΕΛ.

Καλύτερη η ΑΕΛ στο πρώτο ημίχρονο στην “ΑΡΕΝΑ” δεν κατάφερε όμως να πάει στα αποδυτήρια με το υπέρ της προβάδισμα.

Προηγήθηκε με τον Ριέρα στο 24΄μετά από ένα όμορφο ομαδικό συνδυασμό για να ισοφαριστεί στο 37΄από την ΑΕΚ με τον Μακρή να είναι ο σκόρερ που δεν πανηγύρισε. Στο 33΄ο Ντούσαν Κέρκεζ προχώρησε σε αναγκαστική αλλαγή αφού ο Μπουνόζα ένιωσε ενοχλήσεις και στη θέση του μπήκε ο Ράσο. Παρά την ισοφάριση η ΑΕΛ προσπάθησε να αντιδράσει πριν το σφύριγμα της λήξης του ημιχρόνου αλά δεν τα κατάφερε.

Πιο καλά και πάλι μπήκε η ΑΕΚ στο 2ο ημίχρονο, έχοντας δύο καλές επιθετικές στιγμές στην εστία των γηπεδούχων. Στο 64΄ο Ντούσαν Κέρκεζ έκανε τη δεύτερη του αλλαγή με τον Μπάμπιτς να παίρνει τη θέση του Μάε στον αγωνιστικό χώρο. Αυτή ήταν και η πρώτη συμμετοχή του Κροάτη στο πρωτάθλημα. Παρά την υπεροχή της ΑΕΛ στο 68΄η ΑΕΚ κατάφερε να κάνει το 2-1 με τον Τρισκόφσκι και τους “γαλαζοκίτρινους” να ψάχνουν πλέον αντίδραση.

Στο 78΄έγινε η τρίτη αλλαγή για την ΑΕΛ με τον Αντάμοβιτς να μπαίνει στη θέση του Παπαφώτη. Παρ’α τις προσπάθειες και τις ευκαιρίες που είχε, η ΑΕΛ δεν κατάφερε τουλάχιστον να ισοφαρίσει με αποτέλεσμα να δεχθεί τη δεύτερη της ήττα από την ΑΕΚ με 2-1!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy