Τουρκικό drone έριξε κόκκινη μπογιά σε ελληνική σημαία(video)

Drone, το οποίο απογειώθηκε από την τουρκία, πέταξε πάνω από το Καστελόριζο, παίζοντας εμβατήρια και τον τουρκικό εθνικό ύμνο, ενώ φαίνεται πως έριξε κόκκινη μπογιά πάνω στην ελληνική σημαία που είναι ζωγραφισμένη στη δεξιά πλευρά του νησιού!

Πρωτοφανής πρόκληση από την πλευρά της τουρκίας σήμερα (26/9), νωρίς το πρωί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr, ένα drone, που είχε απογειωθεί από το Κας, έφτασε μέχρι την είσοδο του λιμανιού του Καστελόριζου και έριξε κόκκινη μπογιά πάνω στην ελληνική σημαία που είναι ζωγραφισμένη από τη δεξιά πλευρά του νησιού!

Πίσω από αυτή την πρόκληση φαίνεται πως είναι τούρκοι μηχανικοί, όπως αναφέρει το τουρκικό KARAR.tv., που δημοσιεύει και το σχετικό βίντεο.

Μάλιστα, από τα ηχεία του drone άρχισε να ακούγεται ο τουρκικός εθνικός ύμνος και αμέσως μετά σειρήνες πολέμου(!), με αποτέλεσμα να προκληθεί σύγχυση. Ενημερωμένες πηγές, πάντως, τονίζει το iefimerida.gr, αναφέρουν ότι πρόκειται για μία μεμονωμένη κίνηση ιδιώτη και ότι δεν μπορεί να αποδοθεί σε κάποιον το συμβάν.

Άλλωστε, ο στρατός αμέσως πήγε στο σημείο όπου είναι ζωγραφισμένη η ελληνική σημαία και την καθάρισε από τις μπογιές.

gazzetta.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy