Επιβεβαιώθηκε το θετικό κρούσμα σε λύκειο της Λεμεσού

Θετική στον Covid-19 μαθήτρια λυκείου της Λεμεσού, με τις αρμόδιες αρχές να λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα απολύμανσης και ιχνηλάτησης των επαφών της.

Την πληροφορία επιβεβαίωσε στο ΚΥΠΕ ο Πρόεδρος της Εφορείας Ελληνικών Εκπαιδευτηρίων Λεμεσού, Ντίνος Έλληνας, ο οποίος ανέφερε πως, μετά την πληροφόρηση που υπήρξε το μεσημέρι, εφαρμόστηκαν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Το σχολείο έκλεισε και αύριο θα γίνει ενδελεχής απολύμανση των χώρων, είπε ο κ.Έλληνας, ενώ ακυρώθηκαν απογευματινά μαθήματα για τα Κρατικά Ινστιτούτα Επιμόρφωσης.

Σύμφωνα με την πληροφόρηση που είχε ο Πρόεδρος της Σχολικής Εφορείας Λεμεσού, η μαθήτρια απουσίαζε από την Τρίτη από το σχολείο, καθώς τη Δευτέρα παρουσίασε συμπτώματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας το θετικό κρούσμα εντοπίστηκε στο Λανίτειο Λύκειο και όπως μαθαίνουμε θα ακολουθήσει επίσημη ανακοίνωση από το σχολείο.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy