Ήρθε για να μείνει η Καρμιώτισσα, μεγάλη νίκη με ανατροπή!

Το πρώτο ημίχρονο του αγώνα στο Παφιακό μεταξύ της Καρμιώτισσας και της Ε.Ν.Π άρχισε με γκολ νωρίς για τους γηπεδούχους, αφού μόλις στο 4΄ο Φελίπε σκόραρε κόντρα στον Κυριακίδη από το σημείο του πέναλτι.

Στα επόμενα λεπτά μέχρι και τη λήξη του ημιχρόνου η ομάδα της Καρμιώτισσας προσπάθησε να ισοφαρίσει χωρίς να τα καταφέρει, χάνοντας μάλιστα μεγάλη ευκαιρία στο 45΄με τον Χατζηβασίλη κάτι που θα “κυνηγήσει” στην επανάληψη.

Το 2ο ημίχρονο ξεκίνησε με την Καρμιώτισσα να προσπαθεί για την ισοφάριση. Στο 51΄έγινε η πρώτη αλλαγή για τη γηπεδούχο ομάδα με τον Μαλεκκίδη να μπαίνει στο γήπεδο, ενώ στο 58΄ο Κυριακίδης έσωσε την Καρμιώτισσα από βέβαιη παραβίαση. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Σασί έχασε μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσει.

Στο 74΄είχαμε διπλή αλλαγή για την Καρμιώτισσα με σκοπό να πιέσει περισσότερο για την ισοφάριση με τους Καπαρτή και Χρίστου να μπαίνουν στις θέσεις των Ευσταθίου και Παχίπη. Στο 79΄μετά από εκτέλεση φάουλ του Χατζηνασίλη, ο Ισμαήλ Σασί με ωραία κεφαλιά ισοφαρίζει τον αγώνα σε 1-1. Το τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα είχε πάρει μια “άγρια” ομορφιά με τους γηπεδούχους πλέον να ψάχνουν το γκολ της νίκης και τους φιλοξενούμενους να ψάχνουν αντίδραση.

Στο 88΄μετά από ωραία ενέργεια του Καπαρτή που έστειλε συστημένη σέντρα ο Ρομό με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 2-1, γυρίζοντας το παιχνίδι σε 2-1. Δύο σπουδαίες ευκαιρίες έχασε η Καρμιώτισσα στις καθυστερήσεις για να κάνει τρία τα τέρματα της. Μετά και τα τέσσερα λεπτά καθυστερήσεων ο αγώνας ολοκληρώθηκε με την Καρμιώτισσα να πετυχαίνει μια μεγάλη νίκη, αφού από το 4΄βρέθηκε πίσω στο σκορ και έκανε την ανατροπή!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy