Επίσημη ανακοίνωση του Λανιτείου Λυκείου για το θετικό κρούσμα κορωνοιού

Με επίσημη της ανακοίνωση στα social media, η διεύθυνση του Λανιτείου Λυκείου Λεμεσού ενημερώνει για το θετικό κρούσμα κορωνοιού που βρέθηκε στο σχολείο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ανακοίνωση προς γονείς και μαθητές📌📌
Η Διεύθυνση του σχολείου ενημερώθηκε στις 13:40 από το Υπουργείο Υγείας ότι υπάρχει επιβεβαιωμένο κρούσμα COVID19 μεταξύ των μαθητών της Β’ λυκείου και παράλληλα δόθηκαν οδηγίες προς το διευθυντή για συγκεκριμένες ενέργειες:
1. Κανένα απογευματινό μάθημα να μην διεξαχθεί στους χώρους του σχολείου.
2. Σε συνεργασία με τη σχολική εφορεία άμεσα ειδικό συνεργείο θα προβεί σε απολύμανση όλων των χώρων του σχολείου.
3. Το σχολείο ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 28/5 ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΕΚΤΟΣ των πιο κάτω περιπτώσεων:
• ΔΕΝ παρουσιάζονται στο σχολείο οι μαθητές του τμήματος του κρούσματος. Οι μαθητές αυτοί έχουν πάρει μήνυμα ότι θα παραμείνουν σε αυτοπεριορισμό για 14 μέρες και θα πάρουν σχετικές οδηγίες από το υπουργείο υγείας.
• Οι μαθητές που μπορεί να είναι πιθανές επαφές του κρούσματος και έχουν πάρει σχετικό μήνυμα, θα παραμείνουν σε αυτοπεριορισμό μέχρι να λάβουν σχετικές οδηγίες από το υπουργείο υγεία ή το σχολείο ( πολύ πιθανό εντός του Σαββατοκύριακου)
Σημ. ΟΙ μαθητές που πήραν μήνυμα για να παραμείνουν σε αυτοπεριορισμό μέχρι να πάρουν περισσότερες οδηγίες από το υπουργείο ΔΕΝ θα πρέπει να διακόψουν τον αυτοπεριορισμό για να προβούν σε εργαστηριακό έλεγχο για το COVID19.
Επίσης να ακυρώσουν προγραμματισμένες συναθροίσεις στα σπίτια τους.
Οι καθηγητές που είναι επαφές του κρούσματος παραμένουν σε αυτοπεριορισμό μέχρι που να λάβουν σχετικές οδηγίες από το υπουργείο υγείας ή τη διεύθυνση του σχολείου.( έχουν πάρει σχετικό μήνυμα στο τηλέφωνο τους)
4. Για τους μαθητές που θα παραμείνουν σε αυτοπεριορισμό για 14 μέρες το σχολείο θα τους στηρίξει με εξ αποστάσεως μαθήματα. Θα τους σταλούν περισσότερες οδηγίες τις επόμενες μέρες.
Η διεύθυνση του σχολείου σε συνεργασία με τη σχολική εφορεία, το υπουργείο παιδείας και το υπουργείο υγείας λαμβάνει όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα ώστε το σχολείο να λειτουργήσει τη Δευτέρα 28/5 με ασφάλεια για τους μαθητές και το προσωπικό.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy