Ο Φανούριος μίλησε για τον αποκλεισμό, το οικονομικό και τους τραυματισμούς

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου, μίλησε στον  ΣΠΟΡ FM 95.0 μετά την ήττα αποκλεισμού από την Λέχ Πόζναν.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την ήττα αποκλεισμού: “Η αλήθεια είναι ότι δεν φτάσαμε στα ψηλά αγωνιστικά μας επίπεδα. Στο πρώτο μέρος ο Απόλλωνας ήταν πολύ καλός, αν εξαιρέσουμε το τετ-α-τετ που έβγαλε ο Δημήτρης, δεν απειληθήκαμε. Το γκολ που δεχθήκαμε στο 42’ και 47’ οδήγησαν σε αυτό το αποτέλεσμα. Δεχθήκαμε το δεύτερο γκολ και έπειτα είχαμε βουνό. Σαφέστατα δεν ενόχλησε μόνο η ήττα, αλλά και η κατάρρευση που οδήγησε το σκορ στο 0-5. Συνεχίζουμε, στεναχωρηθήκαμε χθες. Αισθανόμαστε δυνατοί, έχουμε 20 μέρες να ξεκουραστούν οι ποδοσφαιριστές. Όταν κυνηγάς το σκορ μπορεί να διασυρθείς ή να το ανατρέψεις. Θεωρούμε πως δεν θα παίξουμε με τον Εθνικό, γι’ αυτό έχουμε 20 μέρες. Δεν αισθανόμαστε ντροπή, είμαστε δυνατοί. Έχουμε χρόνο να κυνηγήσουμε το πρωτάθλημα και το κύπελλο. Μας έκανε εντύπωση η στήριξη του κόσμου. Θα προσπαθήσουμε να εκπληρώσουμε τους στόχους μας”.

Για τους πολλούς τραυματισμούς: “Κοιτάξτε πόσους τραυματισμούς έχουν οι ομάδες. Ήταν μεγάλη η αποχή. Βλέπετε πόσους τραυματισμούς έχουν όλες οι ομάδες. Έχουν 3-4 παίκτες. Δεν είναι θέμα της δικής μας δουλειάς, να μην στιγματίζουμε και κόσμο. Σαφέστατα οι απουσίες του Πέδρο και του Γιούστε ήταν σημαντικές, μας στοίχησε και ο τραυματισμός του Νταμπό. Μας αποδυνάμωσε αυτός ο παράγοντας. Δεν έχουμε όμως μόνο εμείς προβλήματα. Τα προηγούμενα χρόνια ναι, αλλά τώρα είναι διαφορετικά τα δεδομένα”.

Για το οικονομικό μετά τον αποκλεισμό: “Δεν κάνεις ποτέ προϋπολογισμό έχοντας κατά νου ότι θα μπεις σε ευρωπαϊκό όμιλο. Θεωρώ πως υπάρχει μια διοίκηση στιβαρή που θα αντεπεξέλθει, όπως κάνει όλα αυτά τα χρόνια”.

Για τους τραυματίες και τα αγωνιστικά δεδομένα: “Ο Νταμπό θα περάσει από εξετάσεις. Είναι μυϊκό το πρόβλημα του. Ο Γιούστε έχει πρόβλημα στον προσαγωγό και ο Πέδρο το πρόβλημα που είχε με τον ΟΦΗ. Ο Χάμπος έμεινε εκτός για αγωνιστικούς λόγους”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy