Θετικός προπονητής Ακαδημιών, σχετίζεται με τα κρούσματα στον Εθνικό

Ο προπονητής τερματοφυλάκων των Ακαδημιών της Ομόνοιας Αραδίππου, ο οποίος είναι και στο τιμ των τερματοφυλάκων του Εθνικού Άχνας βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Το εν λόγω κρούσμα ανήκει σε αυτά που ανακοινώθηκαν χθες(23/9) στο cluster του Εθνικού Άχνας. Οι προπονήσεις των Ακαδημιών έχουν σταματήσει και ακολουθήθηκε το πρωτόκολλο.

Η ανακοίνωση της Ομόνοιας Αραδίππου:

“Σε συνέχεια της ενημέρωσης που δεχθήκαμε ότι ο προπονητής τερματοφυλάκων της Ακαδημίας μας βρέθηκε θετικός στο κορωνοιο, ακολουθώντας το πρωτόκολλο της Ομοσπονδίας όλοι οι τερματοφυλάκες που είχαν έρθει σε επαφή υποβληθήκαν άμεσα σε τεστ, με αρνητικά αποτελέσματα, ενώ τέθηκαν σε αυτοπεριορισμό.

Τα αποδυτήρια και όλες οι εγκαταστάσεις του προπονητικού κέντρου απολυμάνθηκαν από εγκεκριμένη εταιρεία και απο την πρώτη στιγμή ενημερώθηκε σχετικά η Ομοσπονδία. Οι τερματοφύλακες θα απέχουν από τις προπονήσεις σε αναμονή περαιτέρω οδηγιών του Υπουργείου Υγείας.

Ευχόμαστε τόσο στον προπονητή των Ακαδημιών μας, όσο και στους υπόλοιπους αθλητές που έχουν βρεθεί θετικοί, καλή δύναμη και γρήγορη ανάρρωση!”

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy