Φανούριος: “Η ιστορία γράφεται από τους παρόντες”

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου μίλησε στον Super Sport fm 104.0 ενόψει του σημερινού (23/9) αγώνα των “γαλάζιων” με τη Λεχ Πόζναν στο ΓΣΠ, στις 19:00 για τον Γ’ προκριματικό γύρο του Europa League.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Είναι μια μεγάλη ευρωπαϊκή βραδιά η αποψινή, στην οποία θα πρέπει να ανταποκριθούμε. Ζούμε και αναπνέουμε όλοι για αυτή την αναμέτρηση, απέναντι σε έναν πάρα πολύ καλό αντίπαλο, μια παραδοσιακή δύναμη της Πολωνίας. Είναι ένα 90λεπτο στο δικό μας γήπεδο και θα προσπαθήσουμε με την εμπειρία μας να είμαστε ανταγωνιστικοί για να πάρουμε την πρόκριση”.

Για το παιχνίδι και για την αγωνιστική ετοιμότητατης ομάδας: “Είναι πάρα πολύ νωρίς για να μπορέσουμε να κρίνουμε το δείγμα, όμως θεωρώ ότι βρισκόμαστε σε καλό βαθμό αγωνιστικής ετοιμότητας και αγωνιστικής κατάστασης, όμως θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και συγκεντρωμένοι. Η Λεχ Πόζναν είναι ομάδα που δημιουργεί φάσεις, εμείς θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε τις δικές αδυναμίες της. Δεν παίζουμε με μια ομάδα άπειρη. Έχει τις δικές της εμπειρίες, σε ομίλους ευρωπαϊκών διοργανώσεων, αρά θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεχτικοί και εύστοχοι. Δεν υπάρχει περιθώρια λάθους. Ευελπιστούμε ότι η ομάδα θα ανταποκριθεί σε άλλο ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι”.

Για τον αν ένα γρήγορο γκολ θα βοηθήσει: “Το ιδανικό σενάριο ναι, είναι να σκοράρουμε νωρίς, όμως σε τέτοια παιχνίδια πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για όλα τα σενάρια και συγκυρίες. Είναι ένα παιχνίδι χωρίς παιχνίδι, διακυβεύεται το ευρωπαϊκό μας οδοιπορικό. Ευελπιστούμε ότι θα είναι μια ακόμη βραδιά που θα δώσουμε χαρά στους φίλους του Απόλλωνα. Έχουμε αποκτήσει τη νοοτροπία όλα αυτά τα χρόνια στην Ευρώπη, έχουμε πάρει μεγάλα αποτελέσματα εκτός έδρας, οπότε δεν αισθανόμαστε φόβο. Απλά, πρέπει να είμαστε εμείς σε καλή αγωνιστική βραδιά”.

Για τις απουσίες των Μολ, Γιούστε, Πέδρο, Χάμπο και Γκακπέ: “Δε στεκόμαστε στις απουσίες, αλλά στεκόμαστε στο πλάνο που θα εφαρμόσουμε στο ΓΣΠ. Όποιοι και να είναι απόντες, αυτοί που γράφουν ιστορία είναι οι παρόντες”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy