Κατώτερος των περιστάσεων αποχαιρέτησε την Ευρώπη!

Ένας Απόλλωνας που όπως έδειξε δεν ήταν έτοιμος γι αυτό τον αγώνα καθώς μετά το καλό ξεκίνημα του και τον τραυματισμό του Νταμπό, έχασε τη συνοχή του. Δέχθηκε γκολ σε κρίσιμο σημείο του ημίχρονου, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο δεν μπήκε κυριολεκτικά στον αγώνα με αποτέλεσμα να δεχθεί την ήττα αποκλεισμό με 0-5 από τη Λεχ Πόζναν!

Δυνατά μπήκε ο Απόλλωνας στον αγώνα και στο πρώτο ημίχρονο, χάνοντας ευκαιρία μόλις στο 2΄, όταν μετά από κόρνερ του Ντιγκινί, ο Αγκίρε ως τελικός αποδέκτης έκανε το σουτ που κόντραρε στους αμυντικούς, ενώ στο 10΄οι Πολωνοί απάντησαν με τετ α τετ που βρήκε σε ετοιμότητα τον Δημητρίου. Στο 13΄αναγκαστική αλλαγή για τον Απόλλωνα με τον Νταμπό να αποχωρεί και τον Γιαννιώτα να παίρνει τη θέση του στον αγωνιστικό χώρο.

Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε ενώ μετά το πρώτο μισάωρο οι “γαλάζιοι” ανέβασαν ρυθμό και στο 35΄ο Ντιγκινί έχασε μεγάλη ευκαιρία καθώς το σουτ του πέρασε πάνω από τα δοκάρια. Μετά το 40΄δύο ευκαιρίες εκατέρωθεν πρώτα από Απόλλωνα  και μετά από τους Πολωνούς με τον Δημητρίου να αποκρούει. Στο 42΄δυστυχώς ήρθε το γκολ για τους Πολωνούς, με τον Απόλλωνα πλέον να ψάχνει την αντίδραση.

Το ημίχρονο μετά και τα δύο λεπτά καθυστερήσεων ολοκληρώθηκε με τη Λεχ Πόζναν να προηγείται με 0-1 και τον Απόλλωνα να θέλει πλέον στην επανάληψη να ανεβάσει ρυθμό για να μπορεί να προκριθεί.

Αλλαγή για τον Απόλλωνα με την έναρξη του ημιχρόνου αφού Λάρσον πήρε τη θέση του Πίττα. Στο 47΄ήρθε το δεύτερο γκολ των Πολωνών που έκανε τα πράγματα εξαιρετικά δύσκολα πλέον για τους “γαλάζιους”. Με πεσμένη ψυχολογία ο Απόλλωνας δεν μπορούσε να απειλήσει τους Πολωνούς που έπιασαν και πάλι στον ύπνο τους “γαλάζιους” αφού στο 58΄ήρθε το 0-3!

Στο 66΄έγινε η τρίτη αλλαγή για τον Απόλλωνα με τον Μάρκοβιτς αν μπαίνει στη θέση του Σακέττι. Μετά από 33 λεπτά είδαμε την πρώτη τελική του Απόλλωνα στον αγώνα με το πλασέ του Λάρσον να περνά έξω από την εστία του τερματοφύλακα των Πολωνών. Στο 81΄οι Πολωνοί σκόραραν και 4ο γκολ, αφού έκαναν ότι ήθελαν στον αγωνιστικό χώρο, εκμεταλλευόμενοι την κακή ψυχολογία των “γαλάζιων”.

Όλα είχαν κριθεί από την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου με το δεύτερο γκολ των Πολωνών και όλοι περίμεναν τη λήξη του αγώνα με τη Λεχ Πόζναν να είναι η μεγάλη νικήτρια με 5-0, αφού στις καθυστερήσεις ήρθε και το πέμπτο γκολ. Ο Απόλλωνας ήταν ο μεγάλος χαμένος αφού δεν κατέβηκε στο δεύτερο ημίχρονο, δείχνοντας και εικόνες διάλυσης σε κάποια χρονικά διαστήματα, αποχαιρετώντας για φέτος την Ευρώπη!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy