Στον ΟΦΗ ο Γιάννου

Στον ΟΦΗ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Απόστολος Γιάννου, όπως ανακοινώθηκε από τους Κρητικούς.

Ο διεθνής με την Εθνική Αυστραλίας επιθετικός, μετέβη στην Κρήτη, πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια ανακοινώθηκε για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ο Γιάννου, θα καλύψει το κενό που αφήνει η φυγή του Φιγκεϊρέδο ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στο Ντουμπάι και την Αλ Ουάσλ. Τελευταίος σταθμός του 30χρονου επιθετικού ήταν η ΑΕΚ Λάρνακας, ενώ κατά το παρελθόν αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Κίνας, αλλά και στους ΠΑΟΚ, Πλατανιά, Πανιώνιο με τελευταίο του εν Ελλάδι σταθμό τον Αστέρα Τρίπολης.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Απόστολου Γιάννου, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών με την ομάδα μας, ως το καλοκαίρι του 2022.

Ο 30χρονος επιθετικός, γεννημένος στην Νάουσα στις 25 Ιανουαρίου 1990, έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Oakleigh Cannons της Αυστραλίας, ενώ το 2007 ήρθε στην Ελλάδα για τον Απόλλωνα Πόντου, παίζοντας σε 30 αγώνες και πετυχαίνοντας 6 γκολ.

gazzetta.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy